Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, kardeşime akıllı saat arıyoruz. Bütçemiz 2000 TL. Onunla iletişim kurabileceğimiz bir şey arıyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Merhaba arkadaşlar, kardeşime akıllı saat arıyoruz. Bütçemiz 2000 TL. Onunla iletişim kurabileceğimiz bir şey arıyoruz.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 31 Mayıs 2021 #2 Telefon almak daha mantıklı. (benim fikrim)
Dogus123 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 545 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 Apple telefonu var ise apple watch şiddetle öneririm yoksa https://www.hepsiburada.com/xiaomi-wt01-akilli-saat-yurt-disindan-p-HBCV000003VRAT Bu tarz akıllı saatlerde işinizi görür.
Apple telefonu var ise apple watch şiddetle öneririm yoksa https://www.hepsiburada.com/xiaomi-wt01-akilli-saat-yurt-disindan-p-HBCV000003VRAT Bu tarz akıllı saatlerde işinizi görür.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 31 Mayıs 2021 #4 Sim kart takılan akıllı saatler pek fazla yok. Olanlara da verdiğiniz para değmez. Kolay bozulur ve destek almak zor olur. En azından bir tuşlu telefon bile saatten daha çok işe yarar.
Sim kart takılan akıllı saatler pek fazla yok. Olanlara da verdiğiniz para değmez. Kolay bozulur ve destek almak zor olur. En azından bir tuşlu telefon bile saatten daha çok işe yarar.
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #5 Emir Bozat dedi: Telefon almak daha mantıklı. (benim fikrim) Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama daha 7 yaşında derste çalışmıyor ki zar zor hele telefon alırsak hiç. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
Emir Bozat dedi: Telefon almak daha mantıklı. (benim fikrim) Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama daha 7 yaşında derste çalışmıyor ki zar zor hele telefon alırsak hiç.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 1 Haziran 2021 #6 Ali Deniz Özel dedi: Bende öyle düşündüm ama daha 7 yaşında derste çalışmıyor ki zar zor hele telefon alırsak hiç. Genişletmek için tıkla... Nokia gibi tuşlu bir telefon alabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
Ali Deniz Özel dedi: Bende öyle düşündüm ama daha 7 yaşında derste çalışmıyor ki zar zor hele telefon alırsak hiç. Genişletmek için tıkla... Nokia gibi tuşlu bir telefon alabilirsiniz.