POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Su geçirmezlik GPS ve sesli görüşme önemli benim için. Tepe bütçem 2000 liradır, velki 100 200 lira da arttırabilirim. Benim aklımda Xiaomi band 3 vardı sizce alınır mı?
Su geçirmezlik GPS ve sesli görüşme önemli benim için. Tepe bütçem 2000 liradır, velki 100 200 lira da arttırabilirim. Benim aklımda Xiaomi band 3 vardı sizce alınır mı?
oglumtunc Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #2 Alma ben Samsung Watch 4 aldım bir hafta Minecraft oynadım bıraktım
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 900 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #3 Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Siyah Akıllı Saat - PttAVM
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #4 Silinen üye dedi: Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Siyah Akıllı Saat - PttAVM Genişletmek için tıkla... PTT market sorun çıkarır mı? oglumtunc dedi: Alma ben Samsung Watch 4 aldım bir hafta Minecraft oynadım bıraktım. Genişletmek için tıkla... Akıllı olması lazım saatin.
Silinen üye dedi: Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Siyah Akıllı Saat - PttAVM Genişletmek için tıkla... PTT market sorun çıkarır mı? oglumtunc dedi: Alma ben Samsung Watch 4 aldım bir hafta Minecraft oynadım bıraktım. Genişletmek için tıkla... Akıllı olması lazım saatin.
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 900 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #5 POTATO mehmet dedi: PTT market sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat (Xiaomi Türkiye Garantili) Sesli Görüşme Özellikli - Fiyatı, Yorumları Trendyol'dan alabilirsiniz bende buradan aldım.
POTATO mehmet dedi: PTT market sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat (Xiaomi Türkiye Garantili) Sesli Görüşme Özellikli - Fiyatı, Yorumları Trendyol'dan alabilirsiniz bende buradan aldım.
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #6 Silinen üye dedi: Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat (Xiaomi Türkiye Garantili) Sesli Görüşme Özellikli - Fiyatı, Yorumları Trendyol'dan alabilirsiniz bende buradan aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei P20 Lite telefon ile eşleşir mi acaba?
Silinen üye dedi: Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat (Xiaomi Türkiye Garantili) Sesli Görüşme Özellikli - Fiyatı, Yorumları Trendyol'dan alabilirsiniz bende buradan aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei P20 Lite telefon ile eşleşir mi acaba?
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 900 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #7 POTATO mehmet dedi: Hocam Huawei P20 Lite telefon ile eşleşir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Eşleşir.
POTATO mehmet dedi: Hocam Huawei P20 Lite telefon ile eşleşir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Eşleşir.
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #8 Silinen üye dedi: Eşleşir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun sipariş ediyorum.