Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 17 Haziran 2020 #11 Doğukan Gür dedi: Bir tane daha 8 GB RAM takviyesi ile 16 GB yapacağım için 2x4 düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekstra fana neden para veriyorsunuz? Onun yerine 240GB SSD alın.
Doğukan Gür dedi: Bir tane daha 8 GB RAM takviyesi ile 16 GB yapacağım için 2x4 düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ekstra fana neden para veriyorsunuz? Onun yerine 240GB SSD alın.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 17 Haziran 2020 #12 bokastusdaad dedi: Belki bu video fikrinizi değiştirebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Performans açısından çift kanal daha iyi haklısınız. Ama 4 GB ramler daha sonradan işime yaramayacağı için satmakla uğraşmak istemiyorum.
bokastusdaad dedi: Belki bu video fikrinizi değiştirebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Performans açısından çift kanal daha iyi haklısınız. Ama 4 GB ramler daha sonradan işime yaramayacağı için satmakla uğraşmak istemiyorum.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.665 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Haziran 2020 #13 Doğukan Gür dedi: Performans açısından çift kanal daha iyi haklısınız. Ama 4 GB RAM'ler daha sonradan işime yaramayacağı için satmakla uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bir bakış açısı 2 aydan kısa süre alacaksanız 16 GB RAM'i mantıklı.
Doğukan Gür dedi: Performans açısından çift kanal daha iyi haklısınız. Ama 4 GB RAM'ler daha sonradan işime yaramayacağı için satmakla uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bir bakış açısı 2 aydan kısa süre alacaksanız 16 GB RAM'i mantıklı.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 17 Haziran 2020 #14 Râiders dedi: Ekstra fana neden para veriyorsunuz? Onun yerine 240GB SSD alın. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmayı düşünüyorum o yüzden yetersiz kalabileceğini düşündüm. Ama OC yapmazsam SSD almak için mantıklı geldi. Güzel bir düşünce, teşekkür ederim. bokastusdaad dedi: Mantıklı bir bakış açısı 2 aydan kısa süre alacaksanız 16 GB RAM'i mantıklı. Genişletmek için tıkla... 1 ay içerisinde biriktirip alabileceğimi varsaydım. O yüzden bu kadar kararlıyım 4 GB almamakta.
Râiders dedi: Ekstra fana neden para veriyorsunuz? Onun yerine 240GB SSD alın. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmayı düşünüyorum o yüzden yetersiz kalabileceğini düşündüm. Ama OC yapmazsam SSD almak için mantıklı geldi. Güzel bir düşünce, teşekkür ederim. bokastusdaad dedi: Mantıklı bir bakış açısı 2 aydan kısa süre alacaksanız 16 GB RAM'i mantıklı. Genişletmek için tıkla... 1 ay içerisinde biriktirip alabileceğimi varsaydım. O yüzden bu kadar kararlıyım 4 GB almamakta.