H hasashie19 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #1 Merhaba, 2 bin liraya kadar bütçem var. Hafif ve kablosuz bir mouse istiyorum. Şu an kullandığım Razer DeathAdder, tutuş şeklim ise claw.
Merhaba, 2 bin liraya kadar bütçem var. Hafif ve kablosuz bir mouse istiyorum. Şu an kullandığım Razer DeathAdder, tutuş şeklim ise claw.
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.679 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #2 Bütçe çıkarsa MCHOSE A5 Ultra çıkmazsa Fantech Helios 2 veya ATK X1 bakabilirsiniz.
TurkishEGO Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #3 ATK Dragonfly A9 Wireless mouse önerebilirim.
Maaxxxxxi Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 236 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6800 XT ,Ryzen 5 5600x , Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #4 hasashie19 dedi: Merhaba, 2 bin liraya kadar bütçem var. Hafif ve kablosuz bir mouse istiyorum. Şu an kullandığım Razer DeathAdder, tutuş şeklim ise claw. Genişletmek için tıkla... MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr
hasashie19 dedi: Merhaba, 2 bin liraya kadar bütçem var. Hafif ve kablosuz bir mouse istiyorum. Şu an kullandığım Razer DeathAdder, tutuş şeklim ise claw. Genişletmek için tıkla... MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr
M Marty80 Femtopat Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #5 Maaxxxxxi dedi: MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bunub skatezleri üzerinde takılı mi geliyor ve degistirmeden kullanilabilecek kalitede mi? Scyrox düşündüm, skatez muhabbetinden vazgectim.
Maaxxxxxi dedi: MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bunub skatezleri üzerinde takılı mi geliyor ve degistirmeden kullanilabilecek kalitede mi? Scyrox düşündüm, skatez muhabbetinden vazgectim.
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.679 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #6 Marty80 dedi: Bunub skatezleri üzerinde takılı mi geliyor ve degistirmeden kullanilabilecek kalitede mi? Scyrox düşündüm, skatez muhabbetinden vazgectim. Genişletmek için tıkla... Scyrox skatezleri de gayet güzeldir ama malzeme kalitesi çok kötü Scyrox'un.
Marty80 dedi: Bunub skatezleri üzerinde takılı mi geliyor ve degistirmeden kullanilabilecek kalitede mi? Scyrox düşündüm, skatez muhabbetinden vazgectim. Genişletmek için tıkla... Scyrox skatezleri de gayet güzeldir ama malzeme kalitesi çok kötü Scyrox'un.