Hocam ekran kartım bir kere fanı bozuldu sonra görüntü hatası vermeye başladı gpu değişti. Bunlar 2.5 yıl içinde oldu hep. PSU değiştireyim ki bir daha olmasın diye PSU'nun yapmayacağını bilsem dahi değiştireceğim. PSU kaynaklı mıdır peki hocam? Yük altındayken beyaz ekran veriyor.
Bu şekilde yüzeysel konuşabiliriz ama yine de bilgi vereyim.
PSU yüzünden olduğunu sanmıyorum, etrafınızda bilgisayar teknik servisi varsa götürün başka PSU'yla deneyin, sonuç yine değişmezse ekran kartını servise yollayın derim. (garantisi devam ediyorsa) Bu sisteme ayrıca 2000 TL PSU masrafı etmeye değmez.
Bu şekilde yüzeysel konuşabiliriz ama yine de bilgi vereyim.
PSU yüzünden olduğunu sanmıyorum, etrafınızda bilgisayar teknik servisi varsa götürün başka PSU'yla deneyin, sonuç yine değişmezse ekran kartını servise yollayın derim. (garantisi devam ediyorsa) Bu sisteme ayrıca 2000 TL PSU masrafı etmeye değmez.
Hocam bana yazdığınızdan dolayı teşekkür ederim. Garantisi 3 ay vardır yoktur. 2 defa toplam tamir edildi bu 2.tar işe yaramamıştır Kaizay. Değişme talebini sert bir dille ifade edeceğim çünkü format attım bios update ettim tüm parçaları teker teker test ettim ama sonuç nafile. İleriye bir dönük olarak yine de vatandan bana PSU önerir misiniz kaliteli olarak sizden ricam. 650W 80Plus kaliteli. Tanıdığım kimsem yok.
Hocam bana yazdığınızdan dolayı teşekkür ederim. Garantisi 3 ay vardır yoktur. 2 defa toplam tamir edildi bu 2.tar işe yaramamıştır kaizay. Değişme talebini sert bir dille ifade edeceğim çünkü format attım BIOS Update ettim tüm parçaları teker teker test ettim ama sonuç nafile. İleriye bir dönük olarak yine de vatandan bana PSU önerir misiniz kaliteli olarak sizden ricam. 650W 80Plus kaliteli. Tanıdığım kimsem yok.