2000 TL altı telefon önerisi

SyrseOne

Kilopat
Arkadaşlar 2000 tl altında kamerası iyi telefon önerebilir misiniz?

Redmi Note 8 düşünebilirsin. Özellikle arka kamerası 1500-2500 fiyat bandında olan telefonlar arasından en iyisi diyebilirim.

Hocam Samsung A serisi telefonları önerir misiniz? Şahsen panel kalitesi bakımından hoşuma gidiyorlar.
1900 TL'ye M30S alınabilir. Fiyatını hak eden bir telefon. A serinden kastınız nedir? Model yani, A**S olan modelleri alınabilir.

1900 TL'ye M30S alınabilir. Fiyatını hak eden bir telefon. A serinden kastınız nedir? Model yani, A**S olan modelleri alınabilir.
Listeme ekledim gerçekten güzelmiş. Ben A30 düşünmüştüm. Parmak izi taramasının telefon ekranında olması önceliğim ama M30S isteklerimin %90'ını karşılıyor.

Listeme ekledim gerçekten güzelmiş. Ben A30 düşünmüştüm. Parmak izi taramasının telefon ekranında olması önceliğim ama M30S isteklerimin %90'ını karşılıyor.
M30S ile neredeyse aynı fiyatta diye biliyorum. M30S varken ben A30 tercih etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…