Merhaba aklımda birkaç tane gamepad var ama çok kararsızım. Birkaç yıldır F310 kullanıyorum, daha modern ve uzun vadede üzmeyecek bir gamepad istiyorum. PC kullanıcısıyım mümkünse 2 bin TL altında olsun şimdiden teşekkürler.
Gelişmiş analog kollara sahip Force GC serisi oyun kolu hatasız ve akıcı bir hareket özelliğine sahiptir. Bu özellik, yarış oyunlarında sürekli ve keskin manevralar yaparken ya da rakibi gözden…
Merhaba aklımda birkaç tane gamepad var ama çok kararsızım. Birkaç yıldır F310 kullanıyorum, daha modern ve uzun vadede üzmeyecek bir gamepad istiyorum. PC kullanıcısıyım mümkünse 2 bin TL altında olsun şimdiden teşekkürler.
Gelişmiş analog kollara sahip Force GC serisi oyun kolu hatasız ve akıcı bir hareket özelliğine sahiptir. Bu özellik, yarış oyunlarında sürekli ve keskin manevralar yaparken ya da rakibi gözden…
Normalde analoglar fiziksel temas ile çalışırlar. Topu çevirdiğiniz yere göre hareket ettirme işlemi zamanla sürtünme ve kirlenme kaynaklı Analog drift dediğimiz sapmayı yol açar. Kısaca Analog kendi kendine bir noktaya doğru kayar ve karakterde kendi kendine yürür veya kamera ise kendi kendine haraket eder.
Çok tatsız birşey.
Hall Effect analoglar fiziksel yerine mıknatıs yolu ile veri ilettikleri için böyle birşeyin imkanı kalmıyor. Sonuçta sürtünme hiç yok, komple temassız gerçekleşiyor.
Normalde analoglar fiziksel temas ile çalışırlar. Topu çevirdiğiniz yere göre hareket ettirme işlemi zamanla sürtünme ve kirlenme kaynaklı Analog drift dediğimiz sapmayı yol açar. Kısaca Analog kendi kendine bir noktaya doğru kayar ve karakterde kendi kendine yürür veya kamera ise kendi kendine hareket eder.
Çok tatsız bir şey.
Hall Effect analoglar fiziksel yerine mıknatıs yolu ile veri ilettikleri için böyle bir şeyin imkanı kalmıyor. Sonuçta sürtünme hiç yok, komple temassız gerçekleşiyor.
İkisinde de kronik bir sorun yok gibi. Bir de sizin bahsettiğiniz anca Amazon'dan alınabilir gibi hiç oradan alışveriş yapmadım bir farkı yoktur değil mi?
İkisinde de kronik bir sorun yok gibi. Bir de sizin bahsettiğiniz anca Amazon'dan alınabilir gibi hiç oradan alışveriş yapmadım bir farkı yoktur değil mi?