nitrocucu Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 6 Yer İZMİR - Karabağlar yeşilyurt Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2014 #11 o.c. olabilirde aslında detaylar konusunda sizler kadar bilgim yok malesef 1866 bellek düşündüm onuda değiştirebilirim
o.c. olabilirde aslında detaylar konusunda sizler kadar bilgim yok malesef 1866 bellek düşündüm onuda değiştirebilirim
Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 16 Mart 2014 #12 M5A97 R2.0 ile yeterli O.C. yapılır. Forumda yapan bir çok arkadaşımız var.
nitrocucu Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 6 Yer İZMİR - Karabağlar yeşilyurt Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2014 #13 Tamam o zaman anakart M5A97 R2.0 yapıp ekran kartı ve ramlarle igili değişiklikleri yapmak lazım bi yandan ekran kartı bakıyorum o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakmayın bu liste güvenilirmidir acaba listeden bütçeme göre olanına bakıcam Mobile Graphics Cards - Benchmark List - NotebookCheck.net Tech
Tamam o zaman anakart M5A97 R2.0 yapıp ekran kartı ve ramlarle igili değişiklikleri yapmak lazım bi yandan ekran kartı bakıyorum o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakmayın bu liste güvenilirmidir acaba listeden bütçeme göre olanına bakıcam Mobile Graphics Cards - Benchmark List - NotebookCheck.net Tech