2000 TL Anakart önerisi

teknohesap782

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, R5 5600G sistem toplayacağım fakat anakart konusunda aşırı kararsızlık yaşıyorum. Anakart için ortalama 2K bütçem var, pahalı anakartlar önermeyiniz.

Küçük bir yerde yaşıyorum o yüzden satan olmuyor maalesef sıfır 2K bandını çok çıkmadan soruda sorduğum gibi A520M Pro B450 vs önerirsiniz sevinirim.

Dün satın aldım, gece indiriminde %10'luk indirim ile 2500'e düştü. N11 sitesinde de teknobiyotik satıcısından yine 2500'e alabilirsiniz.

Bütçeyi zorlayıp bunu almanızı öneririm. PCIe 4.0 desteklediğinden ileride takacağınız PCIe 4.0 isteyen ekran kartları ve ssd'leri performans kaybı olmadan kullanırsınız. Her iki sitede de peşin 3 taksit var.

Bende 5600G APU topluyorum, işlemciyi aldınız mı acaba?

Daha almadım önümüzdeki yazın almayı düşünüyorum tabii şu an elimde olan bilgisayarı satabilirsem belki anakart ve işlemciyi alırım SSD RAM güç kaynakları elimde var.

Daha almadım önümüzdeki yazın almayı düşünüyorum tabii şu an elimde olan bilgisayarı satabilirsem belki anakart ve işlemciyi alırım SSD RAM güç kaynakları elimde var.

Bende siparişi iptal ettim. İkinci bilgisayar olarak kullandığım bilgisiyarı APU'ya dönüştüreyim dedim, baktım gereksiz pahalı oluyor. 5600G'nin sıfırı 4500₺, ikinci eli 3500₺ çok saçma fiyat.

Zaten 5600G'nin işlemci gücü 5500 ile çok yakın, 5500'de 3600 ile hemen hemen aynı. Şu an RX 560 var kasada. RX 560'ı 900'e satayım desem hala 5600G'yi almak için 2600₺ eklemem lazım. Onun yerine ikinci elde 3600 işlemcisini 1500'e falan bulabiliyorum. 1000 liradan fazla kârım oluyor, hem ekran kartı biraz daha güçlü kalıyor.

Sonraki seneye düşünüyorsanız bence AM4 sistem yerine AM5 alın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…