Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Aralık 2020 #11 reasinx dedi: İşlemcilerin stoğu yok. Genişletmek için tıkla... Haydaa, daha dün gece bir şey yoktu. Bütçe biraz daha arttırılabilirse hazır değil toplama olabilir, başka türlü bekleyecek.
reasinx dedi: İşlemcilerin stoğu yok. Genişletmek için tıkla... Haydaa, daha dün gece bir şey yoktu. Bütçe biraz daha arttırılabilirse hazır değil toplama olabilir, başka türlü bekleyecek.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 TrBaranovic dedi: Minimum ne kadar gereklidir ekran kartı taktıktan sonra beni 3 4 yıl götürecek bir sistem için. Genişletmek için tıkla... 1000 TL artır. Kokona Shiki dedi: Bütçe biraz daha arttırılabilirse hazır değil toplama olabilir, başka türlü bekleyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin kendi başına da stoğu yok. 2. 3300X vakası.
TrBaranovic dedi: Minimum ne kadar gereklidir ekran kartı taktıktan sonra beni 3 4 yıl götürecek bir sistem için. Genişletmek için tıkla... 1000 TL artır. Kokona Shiki dedi: Bütçe biraz daha arttırılabilirse hazır değil toplama olabilir, başka türlü bekleyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin kendi başına da stoğu yok. 2. 3300X vakası.
TrBaranovic Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 91 22 Aralık 2020 #13 Megaton dedi: Dediğim gibi ne oyun oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... CS:GO, RDR 2, GTA V.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 22 Aralık 2020 #14 TrBaranovic dedi: CS:GO, RDR 2, GTA V. Genişletmek için tıkla... RDR 2 dışında sorun olamaz. GTA 5 için 8 GB RAM yetmez. CS:GO çok rahat oynatır.
TrBaranovic dedi: CS:GO, RDR 2, GTA V. Genişletmek için tıkla... RDR 2 dışında sorun olamaz. GTA 5 için 8 GB RAM yetmez. CS:GO çok rahat oynatır.
TrBaranovic Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 91 22 Aralık 2020 #15 Megaton dedi: RDR 2 dışında sorun olamaz. GTA 5 için 8 GB RAM yetmez. CS:GO çok rahat oynatır. Genişletmek için tıkla... Anladım bütçe arttırmak daha mantıklı olacak gibi duruyor.
Megaton dedi: RDR 2 dışında sorun olamaz. GTA 5 için 8 GB RAM yetmez. CS:GO çok rahat oynatır. Genişletmek için tıkla... Anladım bütçe arttırmak daha mantıklı olacak gibi duruyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Aralık 2020 #16 rasgelekullanici35 dedi: Gelir şimdi ''GameGaraj PSU alınmaz'' diyenler. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar “GameGaraj PSU alınmaz” diyen görmedim, zaten Aigo üretimi. Çok iyi olmasa da alınabilir.
rasgelekullanici35 dedi: Gelir şimdi ''GameGaraj PSU alınmaz'' diyenler. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar “GameGaraj PSU alınmaz” diyen görmedim, zaten Aigo üretimi. Çok iyi olmasa da alınabilir.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #17 Megaton dedi: GTA 5 için 8 GB RAM yetmez. Genişletmek için tıkla... GTA 5'e rahat yeter 8GB. Kokona Shiki dedi: Şu ana kadar “GameGaraj PSU alınmaz” diyen görmedim, zaten Aigo üretimi. Çok iyi olmasa da alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sosyal'de 1-2 tane görmüştüm. Fiyatına göre kaliteli bir PSU.
Megaton dedi: GTA 5 için 8 GB RAM yetmez. Genişletmek için tıkla... GTA 5'e rahat yeter 8GB. Kokona Shiki dedi: Şu ana kadar “GameGaraj PSU alınmaz” diyen görmedim, zaten Aigo üretimi. Çok iyi olmasa da alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sosyal'de 1-2 tane görmüştüm. Fiyatına göre kaliteli bir PSU.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 22 Aralık 2020 #18 TrBaranovic dedi: Anladım bütçe arttırmak daha mantıklı olacak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz RAM markası tavsiye etmem. 3000 TL civarı iş görürü bir PC alınır.
TrBaranovic dedi: Anladım bütçe arttırmak daha mantıklı olacak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz RAM markası tavsiye etmem. 3000 TL civarı iş görürü bir PC alınır.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #19 Megaton dedi: PSU kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Hocam @Kokona Shiki
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #20 Monitör olacak mı?