Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 22 Aralık 2020 #31 Samotne Ciasteczka dedi: PSU çöp değil, sadece... Genişletmek için tıkla... Ben zaten kalitesiz dedim. Çöp demedim. Arada çok fark var.
Samotne Ciasteczka dedi: PSU çöp değil, sadece... Genişletmek için tıkla... Ben zaten kalitesiz dedim. Çöp demedim. Arada çok fark var.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #32 @Kokona Shiki Stok gelecek değil mi? Bilgin var mı hocam?
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #33 Hepsi aynı bileşenler. 8 GB RAM. CZTMA56P kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr 16 GB RAM. R646GZSM kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
Hepsi aynı bileşenler. 8 GB RAM. CZTMA56P kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr 16 GB RAM. R646GZSM kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Aralık 2020 #34 Azulaa dedi: @Kokona Shiki Stok gelecek değil mi? Bilgin var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yarın ya da ondan sonraki gün yenilenir diye düşünüyorum. Daha geçen hafta stok yenilenmişti.
Azulaa dedi: @Kokona Shiki Stok gelecek değil mi? Bilgin var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yarın ya da ondan sonraki gün yenilenir diye düşünüyorum. Daha geçen hafta stok yenilenmişti.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #35 Kokona Shiki dedi: Yarın ya da ondan sonraki gün yenilenir diye düşünüyorum. Daha geçem hafta stok yenilenmişti. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay daha kalır umarım. Deli gibi satıyor olması lazım stokları sürekli bitiyor.
Kokona Shiki dedi: Yarın ya da ondan sonraki gün yenilenir diye düşünüyorum. Daha geçem hafta stok yenilenmişti. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay daha kalır umarım. Deli gibi satıyor olması lazım stokları sürekli bitiyor.