Tesekkur ederım, tek bir siteden toplama ihtimaliniz varmı ?Hazır sistemler genellikle Ryzen 3 APU içeriyor.
Ayrı ayrı alabilirsen eğer Ryzen 5 2400G alırsın.
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com gigabyte b450m s2h 3200mhz(oc) soket A M 4 m.2 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
gigabyte b450m s2h 3200mhz(oc) soket A M 4 m.2 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com Gigabyte 240GB 500/420 Mb/s 2.5" SSD Disk- GP-GSTFS31240GNTD incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com AMD Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz (Turbo 3.9GHz) Vega¹¹ Graphics AM4 İşlemci | Teknobiyotik
Kutulu Soğutuculu Ürün.www.teknobiyotik.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11.com
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın!m.n11.com
Evet ama bütçem şuan el vermiyor yorumun için tesekkur ederım.Eski oyunlar oynayacağınız için APU bir sistem tavsiyesi istediğinizi okudum ama bütçeyi biraz daha arttırıp, daha performanslı ve ileriye dönük sistem almanız daha mantıklı olmaz mı ?
Hocam baktım PowerBoost-Dark kasalar ve A320 anakart içeriyor hepsi.
Kendim sihirbaz ile toplasam 2100-2150TL aralığında bir fiyat çıkıyor.
Böyle bir bundle alabilirsiniz.
Ama bütçe arttırıp daha iyi birşey alınabilir.AMD Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz İşlemci + Asrock B450M-HDV R4.0 AM4 mATX Anakart + Adata DDR4 8GB 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED Ram - Avantajlı Paketler - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Hocam tek bir siteden toplayınca ortalama 2200 TL yapıyor diyelim ki @MBZ | Berhan 'ın attığın sistemde tek modül RAM kullanılmış ve bu da, sistem APU olduğundan dolayı, performansı ciddi şekilde etkileyecektir. Çift modül kullanılırsa da fiyat neredeyse 2500-2600 TL'ye çıkacaktır o fiyata APU almaktansa, bu sistemi alsanız daha iyi olur bence. Kasası konusunda bir fikrim yok ama test videosunda sıcaklıklar gayet normaldi, isterseniz değiştirebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.Evet ama bütçem şuan el vermiyor yorumun için tesekkur ederım.
Tesekkur ederım, bakdım bi ihtimal çıkarabilirim bütçeyi 400 watt psu sizce yeterlimi sisteme ?Hocam tek bir siteden toplayınca ortalama 2200 TL yapıyor diyelim ki @MBZ | Berhan 'ın attığın sistemde tek modül RAM kullanılmış ve bu da, sistem APU olduğundan dolayı, performansı ciddi şekilde etkileyecektir. Çift modül kullanılırsa da fiyat neredeyse 2500-2600 TL'ye çıkacaktır o fiyata APU almaktansa, bu sistemi alsanız daha iyi olur bence. Kasası konusunda bir fikrim yok ama test videosunda sıcaklıklar gayet normaldi, isterseniz değiştirebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.
Hocam sizin fikriniz nedir bu sisteme ? Teknobiyotik E1 Intel i3 9100F 3.6GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu BilgisayarıHocam baktım PowerBoost-Dark kasalar ve A320 anakart içeriyor hepsi.
Kendim sihirbaz ile toplasam 2100-2150TL aralığında bir fiyat çıkıyor.
Böyle bir bundle alabilirsiniz.
Ama bütçe arttırıp daha iyi birşey alınabilir.AMD Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz İşlemci + Asrock B450M-HDV R4.0 AM4 mATX Anakart + Adata DDR4 8GB 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED Ram - Avantajlı Paketler - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com