2000 TL APU Sistem Tavsiyesi

Veba

Centipat
Merhabalar,
2000 liraya kadar APU sistem toplamak istiyorum, ekran kartı kullanmamın nedeni eski tarz oyunları oynamam örnek olarak CS 1.6 gibi.
Bana önerebilceğiniz sistem var mıdır yakın sürede alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistemler genellikle Ryzen 3 APU içeriyor.
Ayrı ayrı alabilirsen eğer Ryzen 5 2400G alırsın.

Tesekkur ederım, tek bir siteden toplama ihtimaliniz varmı ?

Eski oyunlar oynayacağınız için APU bir sistem tavsiyesi istediğinizi okudum ama bütçeyi biraz daha arttırıp, daha performanslı ve ileriye dönük sistem almanız daha mantıklı olmaz mı ?

Hocam baktım PowerBoost-Dark kasalar ve A320 anakart içeriyor hepsi.
Kendim sihirbaz ile toplasam 2100-2150TL aralığında bir fiyat çıkıyor.
Böyle bir bundle alabilirsiniz.
Ama bütçe arttırıp daha iyi birşey alınabilir.

Eski oyunlar oynayacağınız için APU bir sistem tavsiyesi istediğinizi okudum ama bütçeyi biraz daha arttırıp, daha performanslı ve ileriye dönük sistem almanız daha mantıklı olmaz mı ?
Evet ama bütçem şuan el vermiyor yorumun için tesekkur ederım.

Evet ama bütçem şuan el vermiyor yorumun için tesekkur ederım.
Hocam tek bir siteden toplayınca ortalama 2200 TL yapıyor diyelim ki @MBZ | Berhan 'ın attığın sistemde tek modül RAM kullanılmış ve bu da, sistem APU olduğundan dolayı, performansı ciddi şekilde etkileyecektir. Çift modül kullanılırsa da fiyat neredeyse 2500-2600 TL'ye çıkacaktır o fiyata APU almaktansa, bu sistemi alsanız daha iyi olur bence. Kasası konusunda bir fikrim yok ama test videosunda sıcaklıklar gayet normaldi, isterseniz değiştirebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.

Tesekkur ederım, bakdım bi ihtimal çıkarabilirim bütçeyi 400 watt psu sizce yeterlimi sisteme ?
Hocam sizin fikriniz nedir bu sisteme ? Teknobiyotik E1 Intel i3 9100F 3.6GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…