2000 TL APU Sistem Toplama

Anakarta BIOS güncellemesi yapmadan işlemcinizi kullanamayacağınızı şimdiden söyleyelim ona göre satıcıya güncelleme yaptırın, ya da 1. nesil bir işlemci bulup BIOS güncellemesi yapın.

Biraz değişiklik yaptım. Şu an uygun mudur ? Amazon teknik servise ulaşsam bios update olayını çözebilir miyim ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoya bakılırsa 2933 olunca 3200 den daha iyi performans gibi bir olay yok. Öyle olsa bile ileriye dönük bir sistem olacaksa 3200 tercih edilmeli bence.

Anakarta BIOS güncellemesi yapmadan işlemcinizi kullanamayacağınızı şimdiden söyleyelim ona göre satıcıya güncelleme yaptırın, ya da 1. nesil bir işlemci bulup BIOS güncellemesi yapın.
Ben Ryzen 5 2400G kullanıyorum. İlk aldığımda entegre hdmi çıkışından sinyal alamıyordum. Görüntü almak için elimde bulunan bir Gtx 550Ti kart kullandım. O şekilde BIOS güncellemesini yapıp entegre grafikleri devreye sokabildim. Bu yaptığım şey sizin dediğinizle mi alakalı?

Sanmıyorum, benim dediğimde işlemci hiç çalışmıyordu, bilgisayar açılmıyordu. En azından arkadaşıma olan bu.

Hepsiburada Türkiye'nin en güvenilir alışveriş sitelerinden biridir. Yaptığım yaklaşık 50 alışverişte tek bir sıkıntı yaşamadım. Tamamen orjinal güvenli satış yapıyorlar. Ayrıca indirimleri kovalarsanız ucuza alabiliyorsunuz.

Apu sistem topluyorsan dual channel kesinlikle alman lazım, 4x2=8 gb 2666 mhz al, ama 8 gb 3000 mhz tek kanal ram alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…