2000 TL ayakkabı önerisi

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Nike blazer Low modeline çok sıcak bakıyorum, bu tarz bir ayakkabı alabilirim. Ayrıca rahat olmasını istediğimden ötürü Skechers markasının da ayakkabılarına bakabilirim. Çok kararsız kaldığımdan kullandığınız, önerebileceğiniz günlük rahat ayakkabılar neler?

Son düzenleme:
Air Monarch 4 bakabilirsiniz gerçekten aşırı rahat bir ayakkabı. Eğer hoşunuza gittiyse, Blazer Low da alabilirsiniz. Bu tarz ayakkabıların genelde çok rahatsız olduğu söyleniyor ama alıştıktan sonra rahat geliyor çoğu ayakkabı.

Nike blazer Low rahat değil ve kolay hava almaz, yukarıda yazıldığı gibi Air monarch 4 bakabilirsin ya da terra Vista serisine bakabilirsin.

Skechers modellerinin çoğunda hafızalı tabanlık var, gerçekten rahat.

Summits

Kullanıyorum, çok rahat, çok konforlu. Ama kir konusunda çok sıkıntılı. Bez model alacaksan sadece güneşli günlerde giyebilirsin. Ama skechers tavsiye ederim.

Aynı sorundan bende yaşıyordum ve flo mağazasında ayakkabı temizliği için bir ürün gördüm ve aldım, kumaş ayakkabılarda bile mükemmel.

Bir süngeri var ve ayakkabıya bastırdığınız zaman içinden gelen sıvı ile temizleniyor, fiyatı 49 TL.

Bunu demenizin sebebi düz taban olmalarından ötürü rahat olmamaları mı?
Rahatsız ve ergen işi. Para verdiğinizde 2000TL vermişsiniz gibi durmayacak. Çünkü çakmaları her yerde. Ama o tarzda bir şey isterseniz Adidas hoops 3.0 var. Bizzat kullandığım her şeyle kombinleyebildiğim bir ayakkabı.

Rahatsız ve ergen işi. Para verdiğinizde 2000TL vermişsiniz gibi durmayacak. Çünkü çakmaları her yerde. Ama o tarzda bir şey isterseniz Adidas hoops 3.0 var. Bizzat kullandığım her şeyle kombinleyebildiğim bir ayakkabı.
Blazer gibi modeller bir tek bana mı rahat geliyor anlam veremiyorum. Çünkü ben çeşitli ayakkabıları çok uzun süreler olmasa da denedim, biraz alıştıktan sonra benzer şekillerde rahat geliyor hepsi. Onun haricinde neredeyse herkeste bir nefret, bir kin var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı