Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.109 Çözümler 17 Yer İstanbul 16 Ekim 2023 #1 Boğazlı ayakkabı bakıyorum. Blazerlara bakıyordum normalde ama bütçeyi çok aşıyorlar. Ne önerirsiniz?
Boğazlı ayakkabı bakıyorum. Blazerlara bakıyordum normalde ama bütçeyi çok aşıyorlar. Ne önerirsiniz?
I ImperialAuthority Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 122 Çözümler 1 Yer Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2023 #2 Earas dedi: Boğazlı ayakkabı bakıyorum. Blazerlara bakıyordum normalde ama bütçeyi çok aşıyorlar. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Muhteşem ayakkabılar biliyorum ancak bütçeniz çok düşük. Esneme payı yok mu?
Earas dedi: Boğazlı ayakkabı bakıyorum. Blazerlara bakıyordum normalde ama bütçeyi çok aşıyorlar. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Muhteşem ayakkabılar biliyorum ancak bütçeniz çok düşük. Esneme payı yok mu?
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.109 Çözümler 17 Yer İstanbul 16 Ekim 2023 #3 ImperialAuthority dedi: Muhteşem ayakkabılar biliyorum ancak bütçeniz çok düşük. Esneme payı yok mu? Genişletmek için tıkla... En fazla 2.5 falan yapabilirim.
ImperialAuthority dedi: Muhteşem ayakkabılar biliyorum ancak bütçeniz çok düşük. Esneme payı yok mu? Genişletmek için tıkla... En fazla 2.5 falan yapabilirim.