lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 453 Çözümler 1 30 Mayıs 2025 #1 Genelde spor giyiyorum Air Force dunk Low tarzı. Marka fark etmez ama Nike olursa ve biraz kalın taban olursa daha iyi olur.
Genelde spor giyiyorum Air Force dunk Low tarzı. Marka fark etmez ama Nike olursa ve biraz kalın taban olursa daha iyi olur.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 30 Mayıs 2025 #2 Biraz daha para biriktiririseniz orijinal Nike öneririm ya da outlet tarafına bakabilirsiniz.
E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 550 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Dediğiniz ayakkabılar 4-5 k üstü hocam, isterseniz replika önerelim.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 30 Mayıs 2025 #4 ekrem19 dedi: Dediğiniz ayakkabılar 4-5 k üstü hocam, isterseniz replika önerelim. Genişletmek için tıkla... Ayak saglıgı için kesinlikle uzak durmalı biraz daha sıkma şansı varsa bekle.
ekrem19 dedi: Dediğiniz ayakkabılar 4-5 k üstü hocam, isterseniz replika önerelim. Genişletmek için tıkla... Ayak saglıgı için kesinlikle uzak durmalı biraz daha sıkma şansı varsa bekle.
N napolix99 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 Puma Rebound?
lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 453 Çözümler 1 31 Mayıs 2025 #6 ErenKalkan dedi: Biraz daha para biriktiririseniz orijinal Nike öneririm ya da outlet tarafına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nike olması zorunlu değil hocam başka markalar varsa olabilir. ekrem19 dedi: Dediğiniz ayakkabılar 4-5 k üstü hocam, isterseniz replika önerelim. Genişletmek için tıkla... yok hocam zaten o ayakkabıları örnek için verdim tip tür olarak, replika giyemem maalesef hocam rahatsız ediyor napolix99 dedi: Puma Rebound? Genişletmek için tıkla... aslında güzelmiş ama bütçeyi biraz aşıyor başka var mı hocam
ErenKalkan dedi: Biraz daha para biriktiririseniz orijinal Nike öneririm ya da outlet tarafına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nike olması zorunlu değil hocam başka markalar varsa olabilir. ekrem19 dedi: Dediğiniz ayakkabılar 4-5 k üstü hocam, isterseniz replika önerelim. Genişletmek için tıkla... yok hocam zaten o ayakkabıları örnek için verdim tip tür olarak, replika giyemem maalesef hocam rahatsız ediyor napolix99 dedi: Puma Rebound? Genişletmek için tıkla... aslında güzelmiş ama bütçeyi biraz aşıyor başka var mı hocam
N napolix99 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #7 lionex35 dedi: aslında güzelmiş ama bütçeyi biraz aşıyor başka var mı hocam Genişletmek için tıkla... 1900tl'ye dün aldım. Son düzenleme: 1 Haziran 2025
lionex35 dedi: aslında güzelmiş ama bütçeyi biraz aşıyor başka var mı hocam Genişletmek için tıkla... 1900tl'ye dün aldım.