2000 TL Baba için telefon önerisi

Bütçe
2000

Gumli05

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, babama 4 sene önce aldığımız Vestel Venus Z20 Telefon'un işlemcisi yandı ve artık format dahi atılmıyor. O yüzden günlük işlerde kasmayacak bir telefon önerir misiniz? Bütçe 2000 TL ama mümkün olduğunca düşük tutabilirseniz sevinirim.

Selam arkadaşlar, babama 4 sene önce aldığımız Vestel venus Z20 Telefon'un işlemcisi yandı ve artık format dahi atılmıyor. O yüzden günlük işlerde kasmayacak bir telefon önerir misiniz? Bütçe 2000 TL ama mümkün olduğunca düşük tutabilirseniz sevinirim.

Bütçe esneyebilirse TCL 10l ya da Realme C25 öneririm.

Esneyemez ise Oukitel C21 öneririm.
@Gumli05

Bütçe esneyebilirse TCL 10l ya da Realme C25 öneririm.

Esneyemez ise Oukitel C21 öneririm.
@Gumli05
2. elde bakabilirim o yüzden bana kalırsa bütçe esnetmeye gerek yok zaten eski telefonunu da 2.el almıştık.
Baban için en güzel telefon bu hem fiyatı uygun.

Peki bu telefonun Reeder P13 Max telefonda olduğu gibi kasma donma vs. sorunları var mı?

2. elde bakabilirim o yüzden bana kalırsa bütçe esnetmeye gerek yok zaten eski telefonunu da 2.el almıştık.

Peki bu telefonun Reeder P13 Max telefonda olduğu gibi kasma donma vs. sorunları var mı?

Hocam Reeder telefon almak yerine tuşlu telefon alsanız daha iyi.
Asla bulaşmayın Reeder markasına tamamen rezillik.

Büyük ihtimal çoğu kişi karşı gelecektir söyleyeceğime ama General Mobile GM 20-21 serilerine bakabilirsin ben memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı