Emir Güven
Hectopat
Daha fazla
Pilli olmasının sakıncası nedir? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.El boyutuna göre ama Ajazz 159 pro alabilirsin ufak birşey istiyorsan. Temu üzerinde satılıyor. Biraz büyük birşey istiyorsan V3 hyperspeed alabilirsin. Tek eski yönü biraz ağır kalıyor 80gram civarı ve ilk zamanlarda V3 pro'da sensör atlama problemleri vardı o yüzden önermiyordum ama güncellemeler ile hallettiler. Birde kötü yani pilli olması denebilir ama pill olduğu içinde kullanım süresi çok yüksek 250 saat civarı olması lazımdı.
Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ağırlık yapıyor o yüzden insanlar sevmiyor. Bide hani pil aldım değiştirdim ile uğraşmak istemiyor bazı insanlar o yüzden sevmiyorlar. Pille beraber 80 gram. İlerde istersen GP'nin şarjlı pilleri var onlardan alıp da kullanabilirsin ekstra. Zaten videoda tüm konulara değiniyor.Pilli olmasının sakıncası nedir? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.
Anladım teşekkür ederimAğırlık yapıyor o yüzden insanlar sevmiyor. Bide hani pil aldım değiştirdim ile uğraşmak istemiyor bazı insanlar o yüzden sevmiyorlar. Pille beraber 80 gram. İlerde istersen GP'nin şarjlı pilleri var onlardan alıp da kullanabilirsin ekstra. Zaten videoda tüm konulara değiniyor.
Hocam temu işine hiç girmedim açıkçası çekiniyorum nasıl oluyorda bilmiyorum.Son mousem deathadder v2 mini idi çok memnundum ama 3 yılın ardından sensör bir anda gitti.Razer olması mutlu eder.El boyutuna göre ama Ajazz 159 pro alabilirsin ufak birşey istiyorsan. Temu üzerinde satılıyor. Biraz büyük birşey istiyorsan V3 hyperspeed alabilirsin. Tek eski yönü biraz ağır kalıyor 80gram civarı ve ilk zamanlarda V3 pro'da sensör atlama problemleri vardı o yüzden önermiyordum ama güncellemeler ile hallettiler. Birde kötü yani pilli olması denebilir ama pill olduğu içinde kullanım süresi çok yüksek 250 saat civarı olması lazımdı.
Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam stokta yok başka nerede bulabilirim bunu almayı bende düşündüm.Taş gibi mouse. 3395 sensör ve nordic mcu var fiyatını kesinlikle hak ediyor. Fantech Helios II XD3v3 1K
https://share.temu.com/ZYnxXizxjXA hocam bu ürün orijinal midir ?VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Yurt dışı isterseniz Ajazz AJ159PRO'ya da bakabilirsiniz.
Hocam Temu işine hiç girmedim açıkçası çekiniyorum nasıl oluyorda bilmiyorum. Son farem DeathAdder V2 Mini idi çok memnundum ama 3 yılın ardından sensör bir anda gitti. Razer olması mutlu eder.
Hocam stokta yok başka nerede bulabilirim bunu almayı bende düşündüm.
VXE R1 Pro ile Razer Viper V3 arasında kaldım. Özellik olarak hangisi daha üstündür ona göre seçimi yapacağım
https://share.temu.com/ZYnxXizxjXA hocam bu ürün orijinal midir?
Hocam anlık bir fırsat yakaladım ürün totalde 750 TL ye geldi aldım gitti umarım sıkıntı çıkmazOrijinaldir hocam. Satışları fazla yorumlar yüksek.