2000 TL bandında klavye önerisi

Bütçe
1500 - 2000

hymeria

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Geçen günlerde 1700TL'ye Havit Gamenote KB884l aldım fakat space tuşundan yay sesi gelmeye başladı. Sizce iade edip yenisini mi almalıyım yoksa değişime gönderip aynı klavyenin yeni ürününün gelmesini mi beklemeliyim? Aynı fiyat bandında KB884L'den daha iyi bir öneriniz var mı?

Monster Pusat k3 pro kullanıyorum.

Servis kalitesi 11/10
Malzeme kalitesi de çok iyi
Yazılımı çok gelişmiş değil sadece

Yay sesi normal bir şey değil mi sizce? Switchlerin içinde yay var o yüzden yay sesi yapması normal. Sesi istemiyorsanız uygun bir lube ile switchin içini lubeleyin.

Monster Pusat k3 pro kullanıyorum.

Servis kalitesi 11/10
Malzeme kalitesi de çok iyi
Yazılımı çok gelişmiş değil sadece
Malzeme kalitesi iyi fakat ürünün özellikleri rezalet. 2 sene kullandım ilk 6 ay 3 kere garantiye gitti değiştirdiler. Switchleri fazla uzun ömürlü değil esasında Outemu switch. Bütçesine göre kesinlikle alınmaz onun yerine hot-swap olan bir klavye alın. Bu arada ürün Çin'de üretilip marka basılıyor:

Haberim yoktu. Dediğim gibi, ben memnunum birkaç kere servise yolladım yenisini yolluyorlar hemen

Ama hocam öyle sürekli bir yerleri bozulacaksa o mala para verir miyim? Gerçi bu Rampage, Gamepower, Monster gibi markaların temel doktrini bu. Resmen çöp ürünler.
Terk-i Diyar edeceğim bu forumları . Ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyordum içime kurt attın şimdi

aslında doğru diyosun, peki sen ne dersin KB884L alınır mı? 1700tlye daha iyisi var mıdır?

aslında doğru diyosun, peki sen ne dersin KB884L alınır mı? 1700tlye daha iyisi var mıdır?
Aslında alınır fakat switchleri hiç iyi değil. Hot-swap olduğu için biri bozulursa değiştirebilirsiniz. Şahsen onun yerine 300 ekleyip AK820 Pro alırdım daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…