2000 TL beyaz klavye önerisi

Bilmiyorum ben Pro diye arattım hiç fark etmemişim

Aynen öyle
Alacaksanız indirimdeyken Ak820 Pro alın. Eğer normal sürümünün fiyatı 1200-1400 olursa normal versiyonu alın. Sea salt switch aralarından en tok olanı ve indirimde 120 TL'ye keycap bulabilirsiniz.

İstiyorsanız şimdilik karışık beyaz olarak idare edin sonra aşırı AliExpress'ten aşırı ucuza keycap denk getirirsiniz. Ben 150 TL'ye 150 tuşlu PBT keycap satın aldım 15 gün önce tabii güzel beyaz keycap de satılıyordu.
Eki Görüntüle 2261904
Hocam beyaz olan ışığı biraz geçiriyor. Gerçekten o kadar kaliteli değilmiş.

Hocam beyaz olan ışığı biraz geçiriyor. Gerçekten o kadar kaliteli değilmiş.
Ak820 RGB versiyon olarak geçiyor bence o kadar kaliteli değil. Kast ettiğiniz bu değil mi?
1721752799550.png

Ak820 RGB versiyon olarak geçiyor bence de o kadar kaliteli değil. Kast ettiğiniz bu değil mi?
Eki Görüntüle 2261909
Yok geçen indirimde aldığım konusunun açıldığı beyaz PBT keycapden bahsediyorum. Şahsen en çok Ak820'nin bu side print modelini beğeniyorum hem de sea salt switchle geliyor.

Yok geçen indirimde aldığım konusunun açıldığı beyaz PBT keycapden bahsediyorum. Şahsen en çok Ak820'nin bu side print modelini beğeniyorum hem de sea salt switchle geliyor.
Pro versiyonu da böyle olsa alınabilir de işte...
Yok geçen indirimde aldığım konusunun açıldığı beyaz PBT keycapden bahsediyorum.
Bu arada benimki bayağı güzel her türlü klavye ile uyumlu 150 tuş olduğu için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı