2000 TL beyaz mouse önerisi

Bütçe
2000
Ajaz Attack Shark gibi markalarda kronik sorunlar duyuyordum ama VXE de hiç öyle bir şey duymadım VXE bence daha kaliteli bir marka ve garanti konusunda Wraith çok iyi o yüzden VXE de bir sıkıntı yaşamazsın.

Bende VXE r1'den yanaydım da şu ana kadar başka forumlarda ajaz daha çok önerildi neden bilmiyorum.

Sonuç olarak Ajazz'ın da üzeceğini düşünmüyorum ama dediğim gibi çift tıklama falan yaşarsanız VXE de işiniz kolay garantisi sağlam bende VXE SE Plus kullanıyorum gayet iyi.

Hmm anladım bu markalar da çok yeni ne kadar dayanıklılar kronik sıkıntıları pek belli değil dediğiniz gibi garantiyi de düşünmek lazım.

Hmm anladım bu markalar da çok yeni ne kadar dayanıklılar kronik sıkıntıları pek belli değil dediğiniz gibi garantiyi de düşünmek lazım.

Evet öyle yurt dışından gelen ürünlerin garantileri çok da güvenilir gelmiyor bana çok uğraştırır.

Bir örnek de vereyim arkadaşım Wraith'den mouse almıştı sol Click'i çıkmış nasıl becermiş bilmiyorum ama mail attı adamlar direkt yollayın bakalım dedi siz kırdınız yapmıyoruz gibi bir şey demediler.

Sonra ne oldu değişim mi yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…