Biride çıkıp demiyor ki yahu gardaşım o güç kaynağı ile GTX770 nasıl çalışacak üstüne R9 290 öneriyorlar. Oldu olacak GTX770 ile R9 290'ı SLICF yapsın al sana öneri.
Ya akıl var mantık var, *lan 2000₺ SSD mi koysun, R9 290 mı koysun l*n akıl var mantık var sırf yorum olsun diye sallıyorlar ya.
Biride çıkıp demiyor ki yahu gardaşım o güç kaynağı ile GTX770 nasıl çalışacak üstüne R9 290 öneriyorlar. Oldu olacak GTX770 ile R9 290'ı SLICF yapsın al sana öneri.
Ya akıl var mantık var, *lan 2000₺ SSD mi koysun, R9 290 mı koysun l*n akıl var mantık var sırf yorum olsun diye sallıyorlar ya.
Merhabalar öncelikle OnayKalkan akadaşım yorumun için teşekkürler sisteme biraz modifikasyon yaptım sanırım bu sefer parçalar birbiriyle uyumlu oldu. Ayrıca athnsyr20arkadaşıma belki faydalı olabilir.
Ben bu sistemde PC oyunu harici Online oyunda oynamak istiyorum ekran kartları çok pahalı olduğu için uzun bir süre eklemeyi düşünmüyorum
Merhabalar öncelikle OnayKalkan akadaşım yorumun için teşekkürler sisteme biraz modifikasyon yaptım sanırım bu sefer parçalar birbiriyle uyumlu oldu. Ayrıca athnsyr20arkadaşıma belki faydalı olabilir. Ben bu sistemde PC oyunu harici Online oyunda oynamak istiyorum ekran kartları çok pahalı olduğu için uzun bir süre eklemeyi düşünmüyorum