2000 TL bilgisayar önerisi

Bütçe
2000 TL

Adı nebilmem

Centipat
Okulda Matlab, Python, Arduino, Java, C gibi programlama dillerini öğreniyoruz. Bu programları kullanabileceğim ve League of Legends'ı oynayabileceğim bir toplama bilgisayar veya laptop (hangisi daha ucuzsa) önerebilir misiniz?
Not: Elimde eski bir masaüstü var onu kullanarak daha ucuza getirebilirsiniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiskiniz ve kasanız kalabilir ama PSU , Anakart , Ram ve Ekran Kart alabilirsiniz:

İşlemci- 580 TL
Anakart - 429 TL
Bellek - 464 TL
Toplam - 1473 TL

Elinizdeki kasayı ve güç kaynağını kullanabilirsiniz. Güç kaynağınızın durumunu bilmiyorum sağlamsa yeterlidir. Bu sistem çok az güç çekiyor. İşlemcinin içinde kendi ekran kartı var. LoL için yeterlidir. Bu bütçenin üzerine kendi ihtiyacınıza göre depolama olarak 480 GB SSD veya 1 TB HDD alabilirsiniz. SSD almanızı tavsiye ederim.
Kullandığınız programlar çok fazla işlemci gücü istiyorsa daha güçlü bir işlemciyle harici bir ekran kartı almanız lazım ama o zaman bütçenizi aşıyor. Bu konuda kesin bir şey söyleyemem.

Apu sistem için 550W mu öneriyorsun?

10 seneden fazladır temiz kullanıyorum bilgisayarı, hiç ariza vermedi şimdiye kadar, gerekiyorsa alabilirim (belirteyim bilgisayardan anlamıyorum).

Psu için bunu:
veya
alabilirsiniz.
Bütçeniz yetiyorsa 500W alın.

10 seneden fazladır temiz kullanıyorum bilgisayarı, hiç ariza vermedi şimdiye kadar, gerekiyorsa alabilirim (belirteyim bilgisayardan anlamıyorum).
Yukarıdaki sistemde 550w yerine Corsair 450W 80+ PSU alıp yanına da rx 560 alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…