2000 TL bilgisayar tavsiyesi

A92020

Decapat
Merhabalar arkadaşlar. Sadece LoL, CS:GO oynamak ve ders çalışmak için bir bilgisayar almak istiyorum. Monitör ve SSD'ye sahibim. Sizce bu sistem LoL, CS:GO açar mı ve günlük işlerimi halledebilir miyim? Veya daha iyi bir alternatif var mı? İleride ekran kartı ve 8 GB RAM daha eklerim diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Power Boost kaliteli bir marka değil, daha kaliteli bir PSU alın. Ayrıca 3200G almaya çalışın, arada çok büyük bir fiyat farkı yok.

Ekran kartsız oynayamazsın.
Bildiğim kadarıyla bu işlemciler APU olarak geçmiyor mu. Dahili ekran kartları güçlü sanıyorum. LoL ve CS:GO açamayacağına emin misin?
Power Boost kaliteli bir marka değil, daha kaliteli bir PSU alın. Ayrıca 3200G almaya çalışın, arada çok büyük bir fiyat farkı yok.
Bu dediklerinizi yaparsam bütçemi aşmaz mı? Aşmayacak şekilde önerileriniz varsa söylerseniz çok müteşekkir olurum.

Ekran kartsız oynayamazsın. O işlemci yerine Ryzen 3 1200 al bende var aynısı yanında da RX570 8 GB kullanıyorum darboğaz olmuyor.

Oynar hatta 100 FPS üstü bile alır. APU çünkü o işlemci. Umarım APU'nun ne olduğunu biliyorsundur.
Bu arada PSU kalitesiz. APU larda çift kanal RAM önemli.

2275 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…