Merhabalar. Bilgisayar toplama konusunda biraz acemiyim neye göre toplanıyor nasıl toplanıyor çok bir bilgim yok. İşime yarayacak bir kasa istiyorum.
Hem ders yaparım hem de arada oyun falan da oynarım diye düşünüyorum.
2000 TL'ye işimi görücek bir bilgisayar toplamak istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim?
2015'de olsak belki ama 2020 dolar gelmiş 7.76 olmuş bu fiyata telefon vermiyorlar en iyisi ders yapmak istiyorsan 1 tane tablet al veya 2.el 2010 yıllarında çıkmış 1 PC alırsın ancak.
Maalesef sıfır olarak toplayacağınız sistem fiyatına değmeyecek. İkinci elde 750 liraya 3200G bulduğunuzu varsayarsak şöyle bir şey toplanabilir. 1638 TL tutuyor bu parçalar aşamazsanız bütçeyi uzay montaj yapın.
Aerocool 400w Vx Plus Ae-vxp400 12cm Fanli Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Apacer Panther EK.08G2Z.GJF 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da