blaknkkn Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 238 27 Kasım 2020 #11 Sinopro2 dedi: X2QZRYRN kodlu Özel Toplama Bilgisayar Bundan ucuzu mezarda. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yok psu çöp.
Sinopro2 dedi: X2QZRYRN kodlu Özel Toplama Bilgisayar Bundan ucuzu mezarda. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yok psu çöp.
Yusuf Ata ERTÜRK Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 770 Çözümler 1 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2020 #12 Ahmet Balta dedi: O zaman niye soruyon biliyorsan reis. Bir de onlarda işlemci falan i9 o testler falan sadece ekran kartı değişiyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben i3-9100F ve Aero ITX izlemiştim Low'da 100 alıyordu emin olmak için sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
Ahmet Balta dedi: O zaman niye soruyon biliyorsan reis. Bir de onlarda işlemci falan i9 o testler falan sadece ekran kartı değişiyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben i3-9100F ve Aero ITX izlemiştim Low'da 100 alıyordu emin olmak için sordum.
Ahmet Balta Centipat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #13 Sinopro2 dedi: X2QZRYRN kodlu Özel Toplama Bilgisayar Bundan ucuzu mezarda. Genişletmek için tıkla... PC iyi ama RAM 8'e yukseltin guncel oyunlarda 4 GB RAM yetmiyor Yusuf Ata ERTÜRK dedi: Vallahi ben i3-9100F ve Aero ITX izlemiştim Low'da 100 alıyordu emin olmak için sordum. Genişletmek için tıkla... i3-9100F ve 100 FPS almak garib ama biliyorsan al hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
Sinopro2 dedi: X2QZRYRN kodlu Özel Toplama Bilgisayar Bundan ucuzu mezarda. Genişletmek için tıkla... PC iyi ama RAM 8'e yukseltin guncel oyunlarda 4 GB RAM yetmiyor Yusuf Ata ERTÜRK dedi: Vallahi ben i3-9100F ve Aero ITX izlemiştim Low'da 100 alıyordu emin olmak için sordum. Genişletmek için tıkla... i3-9100F ve 100 FPS almak garib ama biliyorsan al hocam.
Ahmetzbkn Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 225 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik 27 Kasım 2020 #14 2. elde işinizi görecek makine olabilir ama bu bütçeyle sıfır toplayacağınız cihaz şu anda bile düşük ayarlarda düşük çözünürlük ile performans verir 1-2 sene sonra ise aldığınıza pişman olursunuz.
2. elde işinizi görecek makine olabilir ama bu bütçeyle sıfır toplayacağınız cihaz şu anda bile düşük ayarlarda düşük çözünürlük ile performans verir 1-2 sene sonra ise aldığınıza pişman olursunuz.
Sinopro2 Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 231 27 Kasım 2020 #15 blaknkkn dedi: Ekran kartı yok PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Gerçekten bilgim var sanıyorsun ama yok bu PC'ye APU deniliyor bütçe 2000 TL PSU çöp diyorsun kendin toplasana. XM398QY3 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
blaknkkn dedi: Ekran kartı yok PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Gerçekten bilgim var sanıyorsun ama yok bu PC'ye APU deniliyor bütçe 2000 TL PSU çöp diyorsun kendin toplasana. XM398QY3 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
Ahmet Balta Centipat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #16 blaknkkn dedi: Ekran kartı yok PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Biliyor musun ekran kartsız PC çalışıyor eskiden benim de yoktu mis gibi çalışıyordu.
blaknkkn dedi: Ekran kartı yok PSU çöp. Genişletmek için tıkla... Biliyor musun ekran kartsız PC çalışıyor eskiden benim de yoktu mis gibi çalışıyordu.
blaknkkn Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 238 27 Kasım 2020 #17 Sinopro2 dedi: Gerçekten bilgim var sanıyorsun ama yok bu PC'ye APU deniliyor bütçe 2000 TL PSU çöp diyorsun kendin toplasana. https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/XM398Q Genişletmek için tıkla... Bunda dahili grafik birimi yok. Ahmet Balta dedi: Biliyor musun ekran kartsız PC çalışıyor eskiden benim de yoktu mis gibi çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Sütünüzü içip yatmanızı öneririm. Son düzenleme: 27 Kasım 2020
Sinopro2 dedi: Gerçekten bilgim var sanıyorsun ama yok bu PC'ye APU deniliyor bütçe 2000 TL PSU çöp diyorsun kendin toplasana. https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/XM398Q Genişletmek için tıkla... Bunda dahili grafik birimi yok. Ahmet Balta dedi: Biliyor musun ekran kartsız PC çalışıyor eskiden benim de yoktu mis gibi çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Sütünüzü içip yatmanızı öneririm.
Sinopro2 Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 231 27 Kasım 2020 #18 blaknkkn dedi: Bunda dahili grafik birimi yok. Sütünüzü içip yatmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kardeşim insanları kışkırtma.
blaknkkn dedi: Bunda dahili grafik birimi yok. Sütünüzü içip yatmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kardeşim insanları kışkırtma.