Arkadaşlar yakın zamanda bir sistem topladım aramızda 2000 TL sistem toplamak isteyen arkadaşlar varsa onlarda toplayabilir
Sistemin özellikleri;
2. El R5 1600 Garantili 480 TL buldum 14 nm
2. El Gigabyte A320M S2H+Corsair Vengance 8 GB 3000 MHz RAM ikisini set olarak 450 TL aldım garantileri var.
2. Gigabyte RX 570 4 GB Miningsiz 550 TL aldım garantisi yok.
2. El FSP 500AHBC PSU 125 TL
Şu an bu sistem kasa ile 1900 kasasız 1600 TL tutuyor. Sizce nasıl? Fikirlerinizi bekliyorum.
Gayet güzel hayırlı olsun sistem. Ama garantisiz ekran kartı almak doğru değil bence. Mining olayından emin olmadığınız için garantilik durum olursa sıkıntı olabilir.
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
@Silinen üye Sistem güzel duruyor. Kasa olarak benim de kullanıp incelemesini yaptığım Sharkoon Pure Steel RGB'ye bakabilirsin. 3 gün içerisinde kampanyası bitiyor. Bu da incelemesi.
Eğer ki ikinci el kasa istersen elimde 5 6 aylık sıfır sayılabilecek garantili, kutulu, faturalı TX K3 var. Orta segmentte PC toplamak için ideal. 70₺'ye bırakırım.