2000 TL Bisiklet Tavsiyesi

Yiğit baki

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize iyi günler arkadaşlar. Bir bisiklet almayı planlıyorum. Ama piyasa da kriterleri me göre adam akıllı bir bisiklet bulamadım. İstediklerim: Bisikletin fazla ağır olmaması, şehir bisikleti olması, amortisör olmaması ve alüminyum kadro olması. Bütçem 2000 TL. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleme:

Bu fiyata artık adam akıllı bisiklet bulmak mucize oldu. Şu bisiklet 2000TL o kadar garip ki. Yani şu durumda güzel olarak bunu öneririm size. 14.7 KG olması lazım ağırlığı.

Bütçenize uygun olarak Kron'un TX veya Nomad modelleri görünüyor. Yine @Ecmel 'in dediği Carraro modelleri olabilir.

Bu arada ben bu modelleri denemedim. Bütçenize uygun olarak tavsiye ettim. İyice araştırmanızı öneririm.

Son düzenleme:

Bu fiyata artık adam akıllı bisiklet bulmak mucize oldu. Şu bisiklet 2000TL o kadar garip ki. Yani şu durumda güzel olarak bunu öneririm size. 14.7 kg olması lazım ağırlığı.

Vallahi haklısınız hocam durum aşırı garip bir hal aldı ne olacak bilemiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim ama nedense bisiklette asla amortisör olmasını istemiyorum. Gine de tavsiyenizi değerlendireceğim. Teşekkür ederim.
Bütçenize uygun olarak Kron'un tx veya nomad modelleri görünüyor. Yine @Ecmel'in dediği carraro modelleri olabilir.

Vallahi hocam eklemeyi unutmuşum yazıya kadronun da alüminyum olması taraftarıyım. Ama hem amortisör olmayan hem de alüminyum kadro bisiklet bulmak cidden bayağı zor dediğiniz modellere de göz gezdireceğim teşekkürler.

Vallahi haklısınız hocam durum aşırı garip bir hal aldı ne olacak bilemiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim ama nedense bisiklette asla amortisör olmasını istemiyorum. Gine de tavsiyenizi değerlendireceğim. Teşekkür ederim.

Vallahi hocam eklemeyi unutmuşum yazıya kadronun da alüminyum olması taraftarıyım. Ama hem amortisör olmayan hem de alüminyum kadro bisiklet bulmak cidden bayağı zor dediğiniz modellere de göz gezdireceğim teşekkürler.
Hocam öndeki maşada amortisör olması şehirde çakıl yerler için bir avantaj olacaktır. Ağırlığı artırıyor lakin yine de iyi bir ağırlığı var 14.7 kg çok büyük bir ağırlık değil rahatça her yere çıkarabilirsiniz. Valla eskiden bu fiyatlara sora set bile alınabiliyordu garip bir hal alıyor ülke.

Attığım bisiklet zaten alüminyum kadro.

Hocam öndeki maşada amortisör olması şehirde çakıl yerler için bir avantaj olacaktır. Ağırlığı artırıyor lakin yine de iyi bir ağırlığı var 14.7 kg çok büyük bir ağırlık değil rahatça her yere çıkarabilirsiniz. Vallahi eskiden bu fiyatlara sora set bile alınabiliyordu garip bir hal alıyor ülke.

Attığım bisiklet zaten alüminyum kadro.

Anladım hocam. Şu an attığınız bisiklete ısınmadım desem yalan olur aldım listeme bakalım şimdi sırada stok kovalamak var. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı