2000 TL Bisiklet tavsiyesi

Supriter

Hectopat
2000 TL bandında bisiklet arıyorum istanbuldayım okula giderken kullanacağım yaz tatilinde memlekette kullanacağım asfalt ve çakıllı yollara giriyorum.
Corelli Snoop 5.1
Ön arka aktarıcı Shimano diğer özellikleride iyi duruyor sizce alınır mı?
Her türlü tavsiyeye açığım.
Not: Lise 2. sınıftayım boy 1.60 ileride uzayacağım ümidiyle 18inç kadro bakıyorum. 16 17inç kadro bisiklette bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mekanik disk frenlerin olumsuz yorumları ve kilitsiz amortisör olmasından dolayı bu ürüne pek yaklaşmak istemiyorum.
Corelli snoop 5.3'te indirim var. Fakat 29 jant. Ben kullanmakta sorun yaşayacağını düşünmüyorum. İstersen link atabilirim.

Merhaba öncelikle 27.5 ile 29 jant arasında fark var mı bilmiyorum linki atarsan sevinirim.
Bütçeyi azıcık (1000TL) çıkarsan disk frenli Shimano vitesli bisiklet toplayabilirsin.

Merhaba azıcık olarak belirttiğiniz bütçe kendi bütçemin 1/2'sini kapsıyor belirttiğiniz bütçeyi ayarlayabilsem Kron vb. markalara yönelecektim ancak şu anki bütçe arttıramayışımla ve Corelli üzerine gelen olumlu yorumlar sebebiyle hedefimde belirttiğim ürün var eğer şu anki bütçeme uygun bisiklet tavsiyeniz varsa belirtebilirsiniz.

27.5 ile 29 jant arasındaki farkı söyler misiniz? Alttaki arkadaşta bu modeli önermiş ekstra bir fark varsa belirtirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı