kerioooo Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Fiyatın biraz daha üstüne çıkabilirim, bu aralıkta ses olarak en iyi verim alabileceğim hoparlör arıyorum.
Fiyatın biraz daha üstüne çıkabilirim, bu aralıkta ses olarak en iyi verim alabileceğim hoparlör arıyorum.
MERT1548 Decipat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 1.780 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 Amazon.com.tr
ByknınR6sı Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 908 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad L340 Gaming Notebook - İntel İ5 9300HF - Nvidia GTX 1650 - 16 GB Kingston RAM - Sandisk 480 GB Plus Sata 3 2.5" SSD - Samsung 256 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 JBL Flip 6 Bluetooth Hoparlör Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt JBL Flip 6 Bluetooth Hoparlör Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Özür dilerim yanlış linki atmışım Bütenize uygun JBL Flip Essential 2 Bluetooth Hoparlör Gri Not: JBL ürünleri ülkemizde fiyat performans ürünleri değildir. Fakat Flip 5 ve Xtreme 2 kullanıyorum çok sağlam kaliteli cihazlar. JBL alırsanız pişman olamayacağınızı düşünüyorum. Son düzenleme: 20 Ocak 2023
JBL Flip 6 Bluetooth Hoparlör Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt JBL Flip 6 Bluetooth Hoparlör Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Özür dilerim yanlış linki atmışım Bütenize uygun JBL Flip Essential 2 Bluetooth Hoparlör Gri Not: JBL ürünleri ülkemizde fiyat performans ürünleri değildir. Fakat Flip 5 ve Xtreme 2 kullanıyorum çok sağlam kaliteli cihazlar. JBL alırsanız pişman olamayacağınızı düşünüyorum.