B Buraksj Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Bütçe: 2000 öncelikle spor yapıyorum parkta koşuyorum ve benim için bass derin olması lazım, ses kalitesi de iyi olması lazım. Sony WF C500 mu almalıyım yoksa JBL Tune Flex mi almalıyım? Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Bütçe: 2000 öncelikle spor yapıyorum parkta koşuyorum ve benim için bass derin olması lazım, ses kalitesi de iyi olması lazım. Sony WF C500 mu almalıyım yoksa JBL Tune Flex mi almalıyım? Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.161 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 İki model fiyatını altında bir ses kalitesine sahip. Özellikle Snapdragon işlemcili bir telefon kullanıyorsan bu model çok iyidir: Amazon.com.tr İşlemcin Snapdragon değilse biraz daha çıkıp bu modeli alman daha iyi olur: Huawei FreeBuds Pro 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Huawei FreeBuds Pro 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei FreeBuds Pro 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.348,13 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
İki model fiyatını altında bir ses kalitesine sahip. Özellikle Snapdragon işlemcili bir telefon kullanıyorsan bu model çok iyidir: Amazon.com.tr İşlemcin Snapdragon değilse biraz daha çıkıp bu modeli alman daha iyi olur: Huawei FreeBuds Pro 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Huawei FreeBuds Pro 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei FreeBuds Pro 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.348,13 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com