samet ayna Decapat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Herkese selam arkadaşlar genel olarak müzik dinlemek ve film dizi izlemek için Max 2000 TL Bluetooth kulaklık istiyorum ne almam gerekiz sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024
Herkese selam arkadaşlar genel olarak müzik dinlemek ve film dizi izlemek için Max 2000 TL Bluetooth kulaklık istiyorum ne almam gerekiz sizce?
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 13 Eylül 2024 #2 samet ayna dedi: Herkese selam arkadaşlar genel olarak müzik dinlemek ve film dizi izlemek için Max 2000 TL Bluetooth kulaklık istiyorum ne almam gerekiz sizce? Genişletmek için tıkla... Ben Samsung Buds FE aldım 1300'e çok güzel ses kalitesidir, gürültü engelleme gibi onu önerebilirim.
samet ayna dedi: Herkese selam arkadaşlar genel olarak müzik dinlemek ve film dizi izlemek için Max 2000 TL Bluetooth kulaklık istiyorum ne almam gerekiz sizce? Genişletmek için tıkla... Ben Samsung Buds FE aldım 1300'e çok güzel ses kalitesidir, gürültü engelleme gibi onu önerebilirim.