2000 TL bütçe AMD FX 6300 Sistem

ber2

Kilopat
Yer
İstanbul
Vatan'ın yeni kredi sistemi ile bu sistemi almayı planlıyorum. Eski sistemi sattım. 2 bin TL bütçe var. Elimde kalan parçalarda bunlar;

KINGSTON 120GB HYPERX 3K SERISI SATA 3.0 CACHE SSD (OKUMA 555MB / YAZMA 510MB)
GSKILL 4GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V TEK MODÜL RAM
2x-COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN

Yukarıdaki parçalar elimde mevcut. Aşağıdaki sistem ile iyi bir sonuç olur mu? Şimdiden teşekkürler..

xAG5qB.png

Son düzenleyen: Moderatör:
O içindeki güç kaynağı yetmez.
GTX770 230W+ FX6300 95W= 325W
Diğer bileşenleri hesaba katarsak ve o içerisindeki güç kaynağı 12Volt kanalından 430W civarı güç veriyor verimlilik sertifikası yok.
Yani.
"Ehehe bi Power'a basakta ayaklarım yerden kesilsin.
Oda ne duman mı o yükselen?"

Hala yeni sistemi kuramadım. Günlerdir araştırıyorum, Çok kararsızım.. Şimdi , Ekran kartı ASUS GTX760 veya ASUS HD7870 alacağım. Fakat Arada 200tl fark oynuyor acaba aralarında 200tl değecek kadar performans farkı da var mı ? . Anakart ASUS M5A97 satın aldım artık o da elimde mevcut. Sadece Kasa+Psu ile Ekran kartı kalıyor. Kasa+Psu'ya gelirsek , Forumda bir arkadaşın alacağı sistemde Psu-Cx600 ve Kasa-Corsair 200r tercih yaptığını gördüm, İlgimi çekti. Belirttiği fiyat aralıkları bu sitedekilerle aynı. Acaba alışverişte güvenilir bir site mi ? Ondan önce Cooler Master Rc-k380 almayı düşünüyordum. Hangisi daha iyi bir seçim olur ? Sadece alacağım son 2 parça kaldı. Birileride bu konu hakkında bana yardımcı olursa çok sevinirim Teşekkürler..

Yeni nesil kart her zaman daha az enerji tüketir ve bir önceki nesile göre daha iyi performans sunar. Bunu göz önüne alırsak sizin için ASUS GTX760 daha iyi bir tercih olacaktır. Genelde benchmark siteleri GTX 760 ile HD7950 karşılaştırıyorlar testlerde. Ek olarak 760 seçimi daha ileriye dönük olacaktır. Kasa olarak seçiminiz idare eder bence. 300R hala stoklarda var mı bilmiyorum ama paket çözüm isterseniz 300R'de alınabilir zira içinde PSU ile gelmekte.

Yeni nesil kart her zaman daha az enerji tüketir ve bir önceki nesile göre daha iyi performans sunar. Bunu göz önüne alırsak sizin için ASUS GTX760 daha iyi bir tercih olacaktır. Genelde benchmark siteleri GTX 760 ile HD7950 karşılaştırıyorlar testlerde. Ek olarak 760 seçimi daha ileriye dönük olacaktır. Kasa olarak seçiminiz idare eder bence. 300R hala stoklarda var mı bilmiyorum ama paket çözüm isterseniz 300R'de alınabilir zira içinde PSU ile gelmekte.

Öncelikle ilginize teşekkürler. İlk konuyu açtığımda zaten GTX770 almayı ve onunla birlikte 400r alırım diye düşünüyordum. O zaman içinde
bi kaç sıkıntı yaşadım bütçem düştü. Zaten alacağım son 2 parça kaldı, Fazla para harcamak istemiyorum. Onun için seninde yardımınla artık GTX760 almayı planlıyorum. Kasa mevzusuna gelirsek 200r+cx600 gerçekten çok iyi fiyat ikiside tam istediğim gibi 300tl civarı.. CM K380'de görüntüsü falan çok hoşuma gitti. Bir çok kullanıcısı var. Oda aynı fiyat aralığı, Kararsız kaldım.

Hala yeni sistemi kuramadım. Günlerdir araştırıyorum, Çok kararsızım.. Şimdi , Ekran kartı ASUS GTX760 veya ASUS HD7870 alacağım. Fakat Arada 200tl fark oynuyor acaba aralarında 200tl değecek kadar performans farkı da var mı ? . Anakart ASUS M5A97 satın aldım artık o da elimde mevcut. Sadece Kasa+Psu ile Ekran kartı kalıyor. Kasa+Psu'ya gelirsek , Forumda bir arkadaşın alacağı sistemde Psu-Cx600 ve Kasa-Corsair 200r tercih yaptığını gördüm, İlgimi çekti. Belirttiği fiyat aralıkları bu sitedekilerle aynı. Acaba alışverişte güvenilir bir site mi ? Ondan önce Cooler Master Rc-k380 almayı düşünüyordum. Hangisi daha iyi bir seçim olur ? Sadece alacağım son 2 parça kaldı. Birileride bu konu hakkında bana yardımcı olursa çok sevinirim Teşekkürler..

O Benim :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı