Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardeşim bnde emin değilim tam. Eğer 300 TL civarında kasa olarak Cooler Master K-380 i önerebilirim içindeki psu 80PLUS Bronze sertifikalı bir PSU. Psu nun adı da Thunder 600 idi galiba. Birde 600W un 564W unu kullanabiliyor.
200R+CX600 Aldım. Site güvenebilir çıktı. Ama daha mallar gelmedi. Olsun çalışanlarla telefonda görüştüm. Kesinlikle CM K-380 almasın kimse. Hem kalite farkı, Hemde işlemci soğutucular sığmıyor. 200r+cx600 bugün yarın elime ulaşır iyi bir seçim yaptım. O kasada çok sıkıntı yaşanıyormuş her yeri araştırdım öyle hareket ettim. Vatan çalışanlarından uzak durun onlarda o kasayı önerdi ve o gün 320tl ssd aldırttılar bana. Daha sistemi kurmadan elimde patladı piyasası düştü. Hepsine lanet olsun. Şimdi sadece ekran kartı kaldı 500 tl civarı bi bütçem var. Beni şöyle 2-3 sene idare ettirecek adam akıllı ekran kartı arıyorum. Bilen, Kullanan varsa önerebilir. Araştırmaya devam.