Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 12 Ağustos 2021 #11 EfeKanagül dedi: Sürprizbozan: ! Hocam kim o sözde bilgisayardan anlayan arkadaşınız? Discord'u var mı? 2. el düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı bende istiyorum o DC'yi 2 kelam edeceğim arkadaşa. Turbox alınmaz, belli yaşın küçük 3000-3500 TL para biriktirmen lazım isteklerin için.
EfeKanagül dedi: Sürprizbozan: ! Hocam kim o sözde bilgisayardan anlayan arkadaşınız? Discord'u var mı? 2. el düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı bende istiyorum o DC'yi 2 kelam edeceğim arkadaşa. Turbox alınmaz, belli yaşın küçük 3000-3500 TL para biriktirmen lazım isteklerin için.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 12 Ağustos 2021 #12 Elan Morin Tedronai dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı bende istiyorum o DC'yi 2 kelam edeceğim arkadaşa. Turbox alınmaz, belli yaşın küçük 3000-3500 TL para biriktirmen lazım isteklerin için. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam. Sürprizbozan: Konu dışı O kerizi bi görmek isterdim ama dc kullanmıyorum.
Elan Morin Tedronai dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı bende istiyorum o DC'yi 2 kelam edeceğim arkadaşa. Turbox alınmaz, belli yaşın küçük 3000-3500 TL para biriktirmen lazım isteklerin için. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam. Sürprizbozan: Konu dışı O kerizi bi görmek isterdim ama dc kullanmıyorum.