E easlan Hectopat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar herkese merhaba, Düne kadar casper almayı planlarken dün sitenizde yazılanları gördükten sonra sanırım bir daha casper'a para vermem diyebilirim. shooters001 dedi: Casper demek, bakkal bilgisayarı demektir. Genişletmek için tıkla... Maximum 2bin tl gibi bir bütçem var.. ve flight simulator kullanıcısıyım. En az, aşağıdaki özellikleri destekleyebilecek ya da takılmadan donmadan full özellik de oynayabileceğim bir makina için yardımcı olur musunuz.. Recommended OS: Windows 7 64-bit Processor: Intel Core i5/i7 Sandy Bridge/IvyBridge/Haswell series RAM: 8GB+ Video Card: 2GB+ latest generation Nvidia. (example: GeForce GTX 760, 770, 780) Monitor: Widescreen with 16:10 aspect ratio Aşağıdaki pcler içinde sizce uygun var mı ? Laptop - Vatan Bilgisayar Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar herkese merhaba, Düne kadar casper almayı planlarken dün sitenizde yazılanları gördükten sonra sanırım bir daha casper'a para vermem diyebilirim. shooters001 dedi: Casper demek, bakkal bilgisayarı demektir. Genişletmek için tıkla... Maximum 2bin tl gibi bir bütçem var.. ve flight simulator kullanıcısıyım. En az, aşağıdaki özellikleri destekleyebilecek ya da takılmadan donmadan full özellik de oynayabileceğim bir makina için yardımcı olur musunuz.. Recommended OS: Windows 7 64-bit Processor: Intel Core i5/i7 Sandy Bridge/IvyBridge/Haswell series RAM: 8GB+ Video Card: 2GB+ latest generation Nvidia. (example: GeForce GTX 760, 770, 780) Monitor: Widescreen with 16:10 aspect ratio Aşağıdaki pcler içinde sizce uygun var mı ? Laptop - Vatan Bilgisayar Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 24 Aralık 2014 #2 Asus'un n550jk ürününü rahatlaıkla alabilirsiniz.
E easlan Hectopat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #3 ASUS X550LN CORE İ5 4500U 1.8GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar bu ürün uygun mu ? sizin belirttiğiniz ürün de fiyat farklı mevcut.
ASUS X550LN CORE İ5 4500U 1.8GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar bu ürün uygun mu ? sizin belirttiğiniz ürün de fiyat farklı mevcut.
_Zafer Alparslan_ Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2014 #4 @Serpenos Arkadaş 2000 TL demiş. Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Bu noteboooku ben de almayı düşünüyorum. Tavsiye ederim.
@Serpenos Arkadaş 2000 TL demiş. Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Bu noteboooku ben de almayı düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 25 Aralık 2014 #5 Yazım yanlışı hep bunlar . @_Zafer Alparslan_ 'ın bahsettiği laptopu demek istedim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Yazım yanlışı hep bunlar . @_Zafer Alparslan_ 'ın bahsettiği laptopu demek istedim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.034 Çözümler 86 25 Aralık 2014 #6 Tavsiye edilen konfigürasyon desktop için (o ekran kartları desktop için), işlemciler de haliyle 4 veya 6 fiziksel çekirdekli oluyor.
Tavsiye edilen konfigürasyon desktop için (o ekran kartları desktop için), işlemciler de haliyle 4 veya 6 fiziksel çekirdekli oluyor.