Merhaba arkadaşlar; bütçem 2000 TL biraz esneyebilir. TKL olursa hoş olur tam boy kesinlikle olmaz, RGB önemli, kablosuz olursa hoş olur ama zorunlu değil, kırmızı ve kahverengi anahtarların sesini daha çok seviyorum, yazı yazmak içinde kullanacağımdan Low profile olursa çok hoş olmazsa da dert değil. Bir de sizce aşağıdaki modellerden hangisi daha iyi?
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...
Merhaba arkadaşlar; bütçem 2000 TL biraz esneyebilir. TKL olursa hoş olur tam boy kesinlikle olmaz, RGB önemli, kablosuz olursa hoş olur ama zorunlu değil, kırmızı ve kahverengi anahtarların sesini daha çok seviyorum, yazı yazmak içinde kullanacağımdan Low profile olursa çok hoş olmazsa da dert değil. Bir de sizce aşağıdaki modellerden hangisi daha iyi?
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Yani bu fiyata Madlions'tan iyi. Ancak uzun ömürlü olduğunu sanmıyorum G75 Pro daha iyi olur. Ancak manyetik isteyenlere de iyi seçenek.
En ucuz Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.875,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Aynısını kullanıyorum ve çok memnunum, aklınıza Monster marka olduğu için şüphe düşebilir ama garip şekilde Monster klavye ve Mouse konusunda güzel iş çıkarıyor
En ucuz Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat K3 Pro Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.875,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Aynısını kullanıyorum ve çok memnunum, aklınıza Monster marka olduğu için şüphe düşebilir ama garip şekilde Monster klavye ve mouse konusunda güzel iş çıkarıyor.
www.akakce.com
Aynısını kullanıyorum ve çok memnunum, aklınıza Monster marka olduğu için şüphe düşebilir ama garip şekilde Monster klavye ve mouse konusunda güzel iş çıkarıyor.
Hocam tam bugün G75 Pro elime ulasti ve ciddi anlamda aşırı iyi bir klavye. İyzico ve parolapara ile 1600 lira civarina kadar fiyati indirmek mumkun. TKL degil ama ben sahsen bun utavsiy ederim.