2000 TL Bütçe İle Sistem Yükseltmesi VS Sıfır APU Sistem

Joknow

Decapat
Merhabalar, bugün sizlere bir şey danışmak istiyorum, fikirleriniz benim için çok önemli. Aşağıda vermiş olduğum APU sistemi mi almalıyım yoksa şu anda kullandığım sistemi upgrade mi etmeliyim ? Bütçe:2000TL

Kendi Sistem Özelliklerim:
İntel Pentium G4400 3.3GHz
8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
MSI B250M Gaming Pro Anakart
320GB HDD
HD 6790 (Geçici)
Güncel
Yokmu Bir Fikri Olan ?

Son düzenleme:
Zaten bilgisayarın var ve oyun için istiyorsun, 7. veya 8. nesil konsollara yönelmek daha mantıklı olur.

@PEŞTEMALLİ ARŞİMET sırf ekran kartı zaten PS3 fiyatına geliyor, yeterli bir bilgisayarı da varmış. O paraya toplayacağı sistem de 2 yıl sonra düşük ayarlara düşecek.

Ben olsam bilgisayar toplardım, bi başkası konsol alırdı diğeri gidip motor, bisiklet VS alırdı. Keyfinize göre harcayın hocam tavsiye verdim sadece

Bilgisayar almayla bitmiyor ki. Ben 1000 euroya laptop almıştım, ekran yetmedi ek monitör almak istedim. Sonra mouse yeniledim. Sonra mekanik klavye almak istedim. İstekler hiç bitmiyor ve araba modifiyesi kadar hatta daha da fazla çeşitlilik var. Her yıl termal macun gerekiyor. Milletin ofis koltuğu var rahat ben sandalyede acı çekiyorum. En son tekli kanepe getirdim rahatladım derken klavyeye vb. yetişemedim. En son gamepad aldım kanepede Crysis oynuyorum. Baktım konsola döndüm, Xbox 360 aldım. Xbox 360 aldığım gibi duruyor bazen Tomb Raider oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…