2000 TL Bütçeli Notebook Önerisi

Yüzde 29 indirim denmiş daha fazla olacağını pek zannetmiyorum ama belli olmaz. MSI - MSI GE60 0ND-662XTR Core i5-3230M 8GB 128GB SSD+750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş İnternetten alırsanız bir 100 TL fark ile SSD'ye de sahip olmuş olacaksınız.

Vatan'daki ile aynı özelliklere sahip laptop : MSI - MSI GE60 0ND-459XTR Core i5-3230M 8GB 750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (500 GB USB 3,0 Disk, Mouse, Çanta Hediye) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

İnternetten alabilirsiniz. Daha önce o siteden alışveriş yapan çok arkadaşımız oldu. Forumdan da bakabilirsiniz. İlla mağazadan alacaksanız da fena durmuyor Vatan'da şu an için.

Baştada belirtmiştim nadir oyun oynarım diye ve o kadar ağır oyunları kaldırmasınada gerek yok ama nedense gaming notebook tavsiye ediyorsunuz. Yukarıda arkadaşa söylediniz lakin sizde genel ve yanlış bir ifade ile 'Toshiba' dan uzak durun dediniz, zamanında kullandım bir sürü kullanan arkadaşım da var ve çoğuda oldukça memnun... Neden bu MSI tutumu anlayamadım açıkçası.

2 tane Toshiba laptop eskittiğim için biliyorum. Malzeme kalitesi olarak hiç memnun kalmadım açıkçası. Bu fiyat aralığında en yüksek özelliklere sahip laptobu önermeye çalıştık size. Gaming laptop yazıyor diye normal işlerde kullanmayacağınız anlamına gelmez bu. 2-3 sene sonra diğer laptop geri kaldığı zaman bu laptop halen iş yapabilir durumda kalacak. Sorduğunuz için tavsiyelerimizi söyledik sadece. Seçim size kalmış, bize sormanıza gerek yok. Memnun olacaksanız Casper bile alabilirsiniz.

Tabi ki tavsiyelerinizi söylediniz bir şey diyemem ama alternatif bir düşünce olmaması abes geldi sadece o kadar. Size göre bu fiyata en iyisi buysa diyecek sözüm yok, tavsiyeniz için teşekkür ederim.

https://www.technopat.net/forum/dizustu-ve-netbook/12669-2000-tl-oyun-laptopu-tavsiyesi.html

https://www.technopat.net/forum/diz...2000-tl-notebook-onerisi-msi-ge60-602xtr.html

https://www.technopat.net/forum/dizustu-ve-netbook/24038-laptop-onerisi.html

Bu üç konuyu da inceleyebilirsin. Forumda daha önce açılmış olan konulara da bak. Diğer forumlardaki durum ortada ama burada kimsenin markalardan para aldığı yok. Biz tecrübelerimizden faydalanarak bu bütçe elimizde olsa ne alırdık onu size aktarıyoruz. İlla alternatif istersen :

LENOVO - Lenovo Y500 59-360469 Core i7-3630QM 8GB 1TB GT650M 2GB 15.6" Win 8 - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

ASUS N56VZ-S4402H NOTEBOOK - NOTEBOOK - Teknosa.com (Hafta sonu 2400'lere düşüyormuş, benim de kullandığım laptop.)

Bu iki laptop MSI'ya özellik olarak yaklaşamaz fakat alternatif istediğiniz için söylüyorum.

2400'e çok iyi sanki özellikleri çok iyi. Memnun musunuz peki Asus'tan? MSI'dan özellik olarak üstün gözüküyor ama?

Asus kalite olarak MSI'dan daha iyidir. Daha dün bir arkadaşım bu bütçe için bir tavsiye istedi benden. Onun da 2000 TL bütçesi vardı ve oyun oynamayacaktı.

https://www.technopat.net/forum/dizustu-ve-netbook/24476-msi-ge60-0nd-662xtr-notebook.html Konusu burada hatta inceleyebilirsiniz.

Gelelim mesele; laptopta kalite olarak bir sıkıntı yok. Kasa alimünyum ve oldukça kaliteli. Ben de fazla oyun oynamam. Oyun tutkunu olmayan birisi için tek eksiği SSD denilebilir. 300 TL bütçe ayırıp bir SSD takılabiliyor ama henüz bütçeyi ayıramadım. O konuda da bahsedildiği gibi içinize sinmeyecekse gidin N56VZ alın. Oyun da oynamayacaksanız çok bir sıkıntı yaşamazsınız. Tasarımı, malzeme kalitesi, özellikle de ses sistemi sizi tatmin edecektir. Multimedya laptobu zaten. Yavaş gelmeye başlarsa da 2-3 sene sonra bir SSD takarsınız olur biter.

Fiyat olarak 2400 fena değil. 2365'e Teknosa'dan almıştım ben. Bir 8 ay oldu sanırım. Dün arkadaşım sormuş işte hafta sonları 2400'e satıyorlarmış. Bu fiyattan daha ucuza bir yerde de yok zaten. Fiyat olarak tarihi dip noktasını 1999 TL'ye MediaMarkt'da görmüş ama kapısında yatmak lazımdı herhalde o fiyata da alabilmek için

Bütçemizi de maşallah aştık baya yürü ya kulum kafasıyla gidiyoruz Bu SSD tam olarak ne işe yarıyor?

Teşekkürler. Ömürleri az olabiliyormuş sanırım acaba ne kadar az? Sizin dediğiniz gibi 2-3 sene kullanıp sonra SSD taktırmak mantıklı geldi. Yoksa diğer açıdan MSI'nin SSD'lisini alırsak ömrü nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…