eyvallah hocam ama Jakoba hocamın dedıgın gıbı ddr4 olsa aslında daha ıyı olmazmı gelecege donuk olarak Benim Aradığım kasa soyle hocam ben guncel yenı nesıl oyunları oynarken obs veya mirillis action gıbı programlar ile ekran kaydı alıacm bu yuzden kasmaması donmaması gerekıyor 2000tl max 200tl attırabılırım en ıyı sıstem toplamak ıstıyorum tabı gelecege donuk olması lazım ılerleyen zamanlarda parcaları degıstırıp pc yı gelıstırmek ıcın .
2165 TL ediyor istersen rami 2133 Mhz'lik olanını alabilirsin yada ben fazla depolama yapmıyıcam dersen HDD'yi 500 GB e indirebilirsin yada anakartın bi alt modeli olanı alabilirsin yada yada yada ekran kartını 2 GB'lık olan modeli alabilirsin karar senin.
2165 TL ediyor istersen rami 2133 Mhz'lik olanını alabilirsin yada ben fazla depolama yapmıyıcam dersen HDD'yi 500 GB e indirebilirsin yada anakartın bi alt modeli olanı alabilirsin yada yada yada ekran kartını 2 GB'lık olan modeli alabilirsin karar senin.
valla hocam ALLAH Razı olsun sistem cok guzele benzıyor guncel oyunları oynayabılırmıyım acaba ? cod black ops 3 , gta5 yeni nesil oyunları yanı ve oynarken vıdeo kaydı alırken sıkıntı cıkarırmı acaba mesela suan laptopumla oyunları normal oynuyorum fakat vıdeo kaydı alırken oynayınca donma kasma asırı ısınma oluyor bu sıstemle sıkıntı cıkarmı acaba ?