zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 6 Ağustos 2022 #11 Mr. Falcon dedi: Onca kişide zaten elinde var diye övüyor Yeni bir kartı AMD seneye çöp edecek vah vah. Genişletmek için tıkla... Dediğimi anlamamışsın neyse devam. Yazılımla süper güç olacağını falan düşünüyosun herhalde , kas gücü belli kartın.
Mr. Falcon dedi: Onca kişide zaten elinde var diye övüyor Yeni bir kartı AMD seneye çöp edecek vah vah. Genişletmek için tıkla... Dediğimi anlamamışsın neyse devam. Yazılımla süper güç olacağını falan düşünüyosun herhalde , kas gücü belli kartın.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 6 Ağustos 2022 #12 zod1ax dedi: Dediğimi anlamamışsın neyse devam. Yazılımla süper güç olacağını falan düşünüyosun herhalde , kas gücü belli kartın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir düşüncem yok ancak dostum 6400ü gömmene saçma diyorum. zod1ax dedi: Dediğimi anlamamışsın neyse devam. Yazılımla süper güç olacağını falan düşünüyosun herhalde , kas gücü belli kartın. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil oyunları açacağını iddia etmiyorum ancak kült oyunları GTX1650 gibi oynatacaktır. Seneye kullanılmayacak demen saçma olduğu kadarda ilginç.
zod1ax dedi: Dediğimi anlamamışsın neyse devam. Yazılımla süper güç olacağını falan düşünüyosun herhalde , kas gücü belli kartın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir düşüncem yok ancak dostum 6400ü gömmene saçma diyorum. zod1ax dedi: Dediğimi anlamamışsın neyse devam. Yazılımla süper güç olacağını falan düşünüyosun herhalde , kas gücü belli kartın. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil oyunları açacağını iddia etmiyorum ancak kült oyunları GTX1650 gibi oynatacaktır. Seneye kullanılmayacak demen saçma olduğu kadarda ilginç.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 6 Ağustos 2022 #13 Mr. Falcon dedi: Öyle bir düşüncem yok ancak dostum 6400ü gömmene saçma diyorum. Genişletmek için tıkla... Gömme demeyelim de PCI 4.0 olsa mantıklı seçenek olurdu ama PCI 2.0 için başka kartlara yönelmesi daha iyi seçenek olur. Kullanılmayacak olayı şöyle performans olarak pek tatmin etmeyeceği için günümüzde 1050ti nasıl görülüyorsa 6400 de öyle olacak.
Mr. Falcon dedi: Öyle bir düşüncem yok ancak dostum 6400ü gömmene saçma diyorum. Genişletmek için tıkla... Gömme demeyelim de PCI 4.0 olsa mantıklı seçenek olurdu ama PCI 2.0 için başka kartlara yönelmesi daha iyi seçenek olur. Kullanılmayacak olayı şöyle performans olarak pek tatmin etmeyeceği için günümüzde 1050ti nasıl görülüyorsa 6400 de öyle olacak.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 6 Ağustos 2022 #14 zod1ax dedi: Gömme demeyelim de PCI 4.0 olsa mantıklı seçenek olurdu ama PCI 2.0 için başka kartlara yönelmesi daha iyi seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Hocam PCI4e geçerse de işine yarar. Neyse sizde haklısınız öyleyse konuyu boşa meşgul ediyoruz. İyi geceler iyi forumlar.
zod1ax dedi: Gömme demeyelim de PCI 4.0 olsa mantıklı seçenek olurdu ama PCI 2.0 için başka kartlara yönelmesi daha iyi seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Hocam PCI4e geçerse de işine yarar. Neyse sizde haklısınız öyleyse konuyu boşa meşgul ediyoruz. İyi geceler iyi forumlar.
Y YıldırayYılmaz Femtopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #15 Mr. Falcon dedi: Az daha ekle RX6400 al 0 sonrada kullanırsın uzun süre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işlemcimi i7 3.nesile yükseltip RX 6400 almaya karar verdim.
Mr. Falcon dedi: Az daha ekle RX6400 al 0 sonrada kullanırsın uzun süre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işlemcimi i7 3.nesile yükseltip RX 6400 almaya karar verdim.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 11 Ağustos 2022 #16 YıldırayYılmaz dedi: Teşekkür ederim işlemcimi i7 3.nesile yükseltip RX 6400 almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... i7 3. nesile bence bi 1650S yakışır. 2.el 2500TL'ye bulursunuz.
YıldırayYılmaz dedi: Teşekkür ederim işlemcimi i7 3.nesile yükseltip RX 6400 almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... i7 3. nesile bence bi 1650S yakışır. 2.el 2500TL'ye bulursunuz.