2000 TL civarı dizüstü bilgisayar önerisi

drsmtsrc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2000 TL civarında bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Birkaç gün içinde alacağım. Hangi marka ve modeli önerirsiniz? Verdiğim paraya değecek birseu olsun. Bugün vatanda casper ı cok fazla övdü sizin tavsiyeniz nedir ? Çok teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus X550JK-XO012D Notebook

Al bunu gerisini düşünme derim. İçinde piyasada 2500-3000 tl civarı oyuncu laptoplarında bulunan ekran kartı var. Bu fiyata daha iyisini bence bulman zor. Olmaz ama olurda forumda dolaşırken bu mesajımı casper öneren vatan çalışanı görürse ona buradan sevgilerimi iletiyorum o anlar

Ban yermiyim bilmiyorum yeni katıldım sayılır ama işim acil Msi ge60 215xtr aldım. Clickpad çalışmıyıyor maouse takılı olmadığı halde bir tuş var mı ?

Casper dünyadaki tek son marka olsa bile almayın. Lenovo veya Asus alabilirsin. Recep Baltaş Abimin de dediği gibi Asus N550JK-CN167D Notebook.

Recep ben sana gercekten guvenıyorum bu konuda . Zaten youtube sayfanızı da devamlı takip ediyorum. Ordan aklıma geldi burdan tavsiye almak. İşin aslı şu ki ben aile hekimliği için kullanacagım bu bilgisayarı. Ama verdiğim paraya da değsin istiyorum. Bilgisayar onerdiğin bilgisayar cok güzel ama free dos olması acabe sıkıntı yaratır mı bilmiyorum .

Asus X555LN-XO031H (W8) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks

Bu bilgisayar nasıl acaba. GT840 m i7 mi yoksa gtx850m i5 mi cok arada kaldım lütfen cevaplarsan sevinirim.

Bilgisayarı ınceledım cok güzel fakat freedos olması bıraz sıkıntı olacak bana. Orjınal win 8 500 tl cıvarında. Deger mı yanı 2300 e i5 gtx 850 m mi yoksa i7 gt840 m mi?

Aile hekimliği için özel programlar yoksa, var sa da mac ile uyumlu ise birazcık daha bütçe arttırıp macbook air düşünebilirsiniz farklı bir alternatif Taşıma ve şarz yönünden çok iyi olur sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…