2000 TL civarı klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

CihanML

Decapat
Daha fazla  
Klavye almaya karar verdim, 2000 TL'den biraz aşağısı olsa iyi olur ama 2000'e çıkabilirim. Mekanik, ışıklı ve düz siyah bakıyordum. Dragon K530 modelini beğendim how swap özelliği falan da varmış. Başka öneriniz varsa iyi olur karar veremedim.

Hocam bence bunu bir değerlendirin kullanıyorum 2bin liraya alınabilecek en üst düzey klavyelerden bir tanesidir

Hocam bence bunu bir değerlendirin kullanıyorum 2bin liraya alınabilecek en üst düzey klavyelerden bir tanesidir.

Mcu'su kötü hocam sorunlu bir model. Mchose ace 60 Pro ve Akko FUN60 Pro cok daha iyi. Mad ile simdiden mcu kaynakli sorun yasamaya baslayanlar var.

Mcu'su kötü hocam sorunlu bir model. Mchose ace 60 Pro ve Akko FUN60 Pro cok daha iyi. Mad ile simdiden mcu kaynakli sorun yasamaya baslayanlar var.

Hocam mchose ace 60 Pro'ya ve diğerine baktım fakat diğeri 4 hatta 5 e kadar çıkıyor beni aşar ancak başka arkadaşlar için fikir olabilir. Mchoseyi gerçekten beğendim ama türkiyede incelemesini pek fazla bulamadım switch kalitesi olarak nasıldır veya hot swap özelliği var mıdır bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Hocam mchose ace 60 Pro'ya ve diğerine baktım fakat diğeri 4 hatta 5 e kadar çıkıyor beni aşar ancak başka arkadaşlar için fikir olabilir. Mchoseyi gerçekten beğendim ama türkiyede incelemesini pek fazla bulamadım switch kalitesi olarak nasıldır veya hot swap özelliği var mıdır bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Hot Spaw ozelligi evet var hocam. Manyetik switch kullaniyor oldukca kaliteli switchleri fiyatina gore.

Hot Spaw ozelligi evet var hocam. Manyetik switch kullaniyor oldukca kaliteli switchleri fiyatina gore.
Hocam çok teşekkür ederim sanırım bunu alıcam gayet hoşuma gitti, ingilizce klavye olması benim için pek problem değil. Alırsam değerlendirmesini buraya yaparım başka arkadaşlara da yardımcı olmuş olurum

Klavye elime ulaştı görüntüsü ve ışıkları tam istediğim gibi switch sesi ve hissiyatı aşırı güzel, %60 olduğu için alışmam gerekiyor sadece tuhaf geldi. Sitesinden veya uygulamasından ayar yapılabiliyor. 8k özelliğini açmayı unutmayın. Şimdilik beklediğimden kaliteli bir ürün geldi alacaklara tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_2048.jpeg
    IMG_2048.jpeg
    668,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı