2000 TL civarı klavye önerisi

Yemek Gurusu

Centipat
Daha fazla  
Hayırlı forumlar arkadaşlar, Gaming klavye almak istiyorum F/P kaliteli bir ürün olsun 2000 TL civari olursa iyi olur, hangi switch tercih etmeliyim, neden? Klavyeler hakkında çok bilgim yok, ne tür kaç çeşit klavye var; infolarinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler

Hayırlı forumlar arkadaşlar, Gaming klavye almak istiyorum F/P kaliteli bir ürün olsun 2000 TL civari olursa iyi olur, hangi switch tercih etmeliyim, neden? Klavyeler hakkında çok bilgim yok, ne tür kaç çeşit klavye var; infolarinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Switch tercihin çok ses olsun istemiyorsan linear yada tactile olanları seçmen yeterli olur. Clicky switchlerden (eski tabirle blue switch) uzak durman yeterli olur.

Boyut tercihine göre istediğini seçebilirsin.

Switch tercihin çok ses olsun istemiyorsan linear yada tactile olanları seçmen yeterli olur. Clicky switchlerden (eski tabirle blue switch) uzak durman yeterli olur.

Boyut tercihine göre istediğini seçebilirsin.
Pusat k3 pro nasıl hocam

Pusat k3 pro nasıl hocam
Kötü klavye, switchler kalitesiz. Yazılım çok iyi değil.

En önemlisi hot swap özelliği yok. O tarz bir şey arıyorsan onun yerine en azından ikinci elden redragon brahma bulmaya çalış.

Üstte attıklarımdan daha kötü bir klavye ama pusat k3 yerine bunu alman daha iyi olur. En azından hot swap özelliği var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı