Bence geleceğe dönük olarak 4K alınmalı. Tabii konu sahibi detay yazmamış orası ayrı bir dert.
Reyiz ben bunu aldım 5 gün önce gayet mutluyum.
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O monitör 60 Hz ve zaten güncel ekran kartları oyunları 4K'da 240 FPS falan açamıyor. O monitör bir Gaming monitör. 4K için 60 Hz yeterlidir. Hikayeli oyunlar için 4K monitör sahibi olmak çok büyük bir nimettir. Rekabetçi oyunlar için Hz önemli ama arkadaşın ne oynadığını bilmiyoruz. Yakın zamanda monitörler kullanıcı gözünde minimum FHD'den minimum 2K'ya geçecek. 4K monitör olması uzun zaman monitör değiştirme problemini ortadan kaldırır.Hocam 4K monitör oyun oynamaya almak? Whut is your problem 30 Hz yenileme hızlı monitörle oyun mu oynanır o grafik tasarım vs. için alınır diye düşünüyorum hocam.
E buna neden 1.7 k veriyorsunuz hocam daha iyileri daha ucuza şu an. Ama tabii ki de üzecek bir monitör değil o sadece çok mantıklı bir seçim olmaz.
Arkadaşlar sürekli olarak GTA 5 PUBG vb. benzeri grafik kartını yoran oyunlar oynamıyorum. Ama çok nadirende olsa yılda bir oynarım gene. Orta düzeyde FPS Valorant gibi oyunlar oynayacağım genelde. Bunlara ilave olarak MMORPG, Metin 2 tarzıda olabilir ya da LoL benzeri.
GameBooster 27" GB-2779CF 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster 27" GB-2779CF 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-2779CF ITOPYA'da.www.itopya.com
Eğer 165 FPS üstü alıyorsan bu monitör gayet iyidir.
Arkadaşlar sürekli olarak GTA 5 PUBG vb. benzeri grafik kartını yoran oyunlar oynamıyorum. Ama çok nadirende olsa yılda bir oynarım gene. Orta düzeyde FPS Valorant gibi oyunlar oynayacağım genelde. Bunlara ilave olarak MMORPG, Metin 2 tarzıda olabilir ya da LoL benzeri.
O zaman bu monitör en mantıklı/ideal seçim olur.
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Asus TUF Gaming VG279Q1R Monitör
Asus TUF Gaming VG279Q1R Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Hocam bu ikisi nasıl bilinik markalardan.MSI Optix MAG271CV Monitör
MSI Optix MAG271CV Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com