2000 TL Civarı Oyun PC Toplama

Alper_Yrkli

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar;
Bundan 2 sene önce bende PC'den çok fazla anlamayan birisi olarak 1000-1600 arasındaki fiyatlara satılan bilgisayarlardan aldım. Ve hata yaptığım çok açık olarak belliydi. Yani bende İ7 yazısını görünce hemen bu iyi deyip alanlardandım. GTA V oyununu bugüne kadar orta ayarlarda 28-32 FPS değerinde oynuyordum. Ancak ETS 2 veya ATS gibi oyunları açmaya çalıştığımda low ayarlarda bile çok fazla kasma yaşadım.

Başlıkta belirttiğim gibi 2000 TL civarında ve maximum 2100 olmak kaydıyla bir sistem arıyorum. bu sistem ETS 2 vb. simulasyon oyunlarını açsın istiyorum. Önereceğiniz sisteme HDD eklemeye gerek yoktur çünkü bu sistemdeki HDD yi kullanmayı planlıyorm.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem şu anda Dolar ve Euro yüksek o parayla Euro çevirmeni tavsiye ederim hem birikim yatırım gibi bir şey olur yükseldikçe paran da katlanır zaten Euro bu saatten sonra kolay kolay düşmez. Şu kur sebebiyle pc alsan bile belirli bir süreden sonra seni tatmin etmeyecektir diye düşünüyorum.

Teşekkürler bu yorumunuzu değerlendireceğim.

Şu an elinizdeki sistemin özelliklerini belirtebilir misiniz? I7 1.nesil bir işlemciniz var tahminimce. Kötü de olsalar ekran kartı geliştirmesi ile biraz daha iyi performans verebilirler.

Ayrıca sistem olarak bunları tavsiye edebilirim:

Biliyorum bu iki sistem de bütçenizi 100 TL aşıyor fakat baştan biraz fazla verip sonradan pişman olmamak daha iyi olacaktır. Gerekirse biraz daha bekleyin biriktirmek için.

Sistemlerden birisi AMD diğeri Intel tabanlı. Burada tercihi size bırakıyorum.

Son düzenleme:
Doğru İşlemcim 1. nesil. Topladığın ve önerdiğin sistem için teşekkürler .

Rica ederim. Eğer sisteminizin özelliklerini belirtirseniz belki sadece ekran kartını değiştirerek istediğiniz performansa kavuşabilirsiniz.

200TL ile aileni yemeğe götür.
Sadece merakımdan sordum yanlış anlama. İkisi de 200TL aşarken neden 100TL aşıyor dedin?

Dosya Ekleri

• 20180716_162401.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 51
Yerinizde olsam apu sistem toplarım hem geleceğe dönük hemde ileride ekran kartı takabilirsiniz. İlerde pubg vs Oyunlar oynasanız bile düşük ayarlarda 60 fps alırsınız.Buyrun size apu sistem

Toplam : 2,109 tl

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180801-131222.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20180801-131216.png
    37,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20180801-131207.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…