2000 TL Civarı Sistem Toplama

Xagniez

Decapat
Birkaç gün önce yeni bi sistem toplamaya karar verdim. Malum günümüzdeki kurla birlikte aslında almak istediğim donanımı şu an alamıyorum. Upgrade edersem de 3 4 sene sonra anca upgrade edebilirim. Aslında 2 seçenek arasında kaldım;
  • Ryzen 3 2200G APU sistem (ki bunun içerisinde 2x4 2400 MHz RAM alabiliyorum.)
  • Pentium G4560 yanına ucuz işimi görücek ekran kartı
İşimi görücek kısmı biraz daha açayım istiyorum. Ben aşağı yukarı günün 12 saatini PC başında geçiriyorum ki bunun 5 6 saati LoL oynuyorum (Başka oynadığım oyun yok). LoL çokda iyi bi ekran kartı istemiyor biliyorum. FPS dropları olmasın, yüksek ayarlarda oynayabileceğim ısınma vb problemi olmayan bir GPU benim işimi görür ama günlük kullanımda da beni rahat ettiren bir PC olsun istiyorum açıkçası.

En çok istediğim şey işlemci sesinin rahatsız edici seviyelerdr olmaması. Bu kadar isteği 2000 TL ile sınırlandıramayabilirsiniz. 100 200 TL daha ekleyebilirim belki.Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı