2000 TL civarında kablolu ya da kablosuz mouse önerisi

Siberman

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İyi günleriniz olsun. Benim mouse artık ömrünü doldurmaya başladı ve emekliye ayrılmasının vakti geldi. Yıllarca kablolu mouse kullandım ve tam emin olmamakla birlikte kablosuz mouse da bakıyorum. Kablolu ile farkı çok olur mu? Aklımda hep kablolu almak var ama yine de kablosuz bakıyorum. Tavsiye eder misiniz? Öncelikle ilk sorum bu olsun. İkinci sorum ise uzun yıllardır A4Tech X7 XL-750bh mouse kullandım bu tarz ele oturan rahat kablolu ya da kablosuz mouse önerilerinize açığım. Yardımcı olursanız sevinirim

hocam vxe R1 f/p mouselardan biri. Parolapara üyesi değilseniz Yeni hesap açıp ilk harcamanıza %50 cashback yapabilirsiniz böylece baya uyguna gelir.

Hiç A4Tech kullanmadığım için ölçütlerini bilmiyorum kendi önerimi sunacağım kontrol edebilirsin.
Logitech G502 öneririm kavraması da F/P olarak da güzel bir mouse.
SteelSeries Rival 3. Bu da ortalama bir ele sahip insan için aynı şekilde F/P beğenebileceğin bir mousedur.

İkisini de incele tarafını seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…