2000 TL civarında klavye önerisi

Bütçe
2000tl
Monster laptop kullanıyorum. Bilgisayar ısındığında W ile S tuşu basılı kalıyor falan. Monster laptop alan birçok kişi de yaşamış, o yüzden klavye almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Numpad olsa daha iyi olur. 2000 TL civarı olmalı.
Hocam bende de Monster laptop var havalar ısınınca slikonlar erimiş olmalı 2. yılına girdi laptop W ve Space tuşları uzun süre basılı tutunca 2-3 saniye basılı kalıyor ben de klavye bakıyorum Aula markasını öneriyor çoğunluk. Bir göz at derim.

Hocam bende de Monster laptop var havalar ısınınca slikonlar erimiş olmalı 2. yılına girdi laptop W ve Space tuşları uzun süre basılı tutunca 2-3 saniye basılı kalıyor ben de klavye bakıyorum Aula markasını öneriyor çoğunluk. Bir göz at derim.
Teşekkür ederim, benimde 2.yıl bu arada.

Monster laptop kullanıyorum. Bilgisayar ısındığında W ile S tuşu basılı kalıyor falan. Monster laptop alan birçok kişi de yaşamış, o yüzden klavye almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Numpad olsa daha iyi olur. 2000 TL civarı olmalı.
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK şuan güncel olarak kullandığım klavye bunada bakabilirsin Daha ucuz ararsan
Machenike K500 Pro-B94 Kablolu Silver Switch RGB Mavi Gaming Klavye | GANK bunada bak 200tl indirimleri var hepsinin.
Furycube K99 Pro Mekanik Klavye bu üründe iyi deniliyor kullanmadım ama hiç önerilerde gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı