2000 TL civarında klavye önerisi

Bütçe
2000tl
Monster laptop kullanıyorum. Bilgisayar ısındığında W ile S tuşu basılı kalıyor falan. Monster laptop alan birçok kişi de yaşamış, o yüzden klavye almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Numpad olsa daha iyi olur. 2000 TL civarı olmalı.
Hocam bende de Monster laptop var havalar ısınınca slikonlar erimiş olmalı 2. yılına girdi laptop W ve Space tuşları uzun süre basılı tutunca 2-3 saniye basılı kalıyor ben de klavye bakıyorum Aula markasını öneriyor çoğunluk. Bir göz at derim.

Hocam bende de Monster laptop var havalar ısınınca slikonlar erimiş olmalı 2. yılına girdi laptop W ve Space tuşları uzun süre basılı tutunca 2-3 saniye basılı kalıyor ben de klavye bakıyorum Aula markasını öneriyor çoğunluk. Bir göz at derim.
Teşekkür ederim, benimde 2.yıl bu arada.

Monster laptop kullanıyorum. Bilgisayar ısındığında W ile S tuşu basılı kalıyor falan. Monster laptop alan birçok kişi de yaşamış, o yüzden klavye almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Numpad olsa daha iyi olur. 2000 TL civarı olmalı.
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK şuan güncel olarak kullandığım klavye bunada bakabilirsin Daha ucuz ararsan
Machenike K500 Pro-B94 Kablolu Silver Switch RGB Mavi Gaming Klavye | GANK bunada bak 200tl indirimleri var hepsinin.
Furycube K99 Pro Mekanik Klavye bu üründe iyi deniliyor kullanmadım ama hiç önerilerde gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı