K kaJa Mr Simple Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Claw grip kablosuz mouse bakıyorum el ölçüm 18cm. Normalde SteelSeries Rival 3 kullanıyorum tutuş olarak memnundum miladı doldu. FPS oyunları ve genel kullanım için. Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse Bu model ilgimi çekti ama Max olduğundan dolayı emin olamadım elime büyük gelir mi? Bütçe 2K. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025
Claw grip kablosuz mouse bakıyorum el ölçüm 18cm. Normalde SteelSeries Rival 3 kullanıyorum tutuş olarak memnundum miladı doldu. FPS oyunları ve genel kullanım için. Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse Bu model ilgimi çekti ama Max olduğundan dolayı emin olamadım elime büyük gelir mi? Bütçe 2K.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.160 Makaleler 10 Çözümler 59 10 Haziran 2025 #2 kaJa Mr Simple dedi: Claw grip kablosuz mouse bakıyorum el ölçüm 18cm. Normalde SteelSeries Rival 3 kullanıyorum tutuş olarak memnundum miladı doldu. FPS oyunları ve genel kullanım için. Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse Bu model ilgimi çekti ama Max olduğundan dolayı emin olamadım elime büyük gelir mi? Bütçe 2K. Genişletmek için tıkla... Aşırı da büyük bir Mouse değil ama el boyutunuz nedir?
kaJa Mr Simple dedi: Claw grip kablosuz mouse bakıyorum el ölçüm 18cm. Normalde SteelSeries Rival 3 kullanıyorum tutuş olarak memnundum miladı doldu. FPS oyunları ve genel kullanım için. Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse Bu model ilgimi çekti ama Max olduğundan dolayı emin olamadım elime büyük gelir mi? Bütçe 2K. Genişletmek için tıkla... Aşırı da büyük bir Mouse değil ama el boyutunuz nedir?
K kaJa Mr Simple Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 328914 dedi: Aşırı da büyük bir Mouse değil ama el boyutunuz nedir? Genişletmek için tıkla... çok büyük değil elim uzunluk olarak 18cm
328914 dedi: Aşırı da büyük bir Mouse değil ama el boyutunuz nedir? Genişletmek için tıkla... çok büyük değil elim uzunluk olarak 18cm
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.160 Makaleler 10 Çözümler 59 10 Haziran 2025 #4 kaJa Mr Simple dedi: çok büyük değil elim uzunluk olarak 18cm Genişletmek için tıkla... Büyük gelmez hocam, seçimin de güzel. Hayırlı olsun.
kaJa Mr Simple dedi: çok büyük değil elim uzunluk olarak 18cm Genişletmek için tıkla... Büyük gelmez hocam, seçimin de güzel. Hayırlı olsun.